Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ: "Φωτιές" από βασικό της Μαρσέιγ για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ - "Δεν έπρεπε να τους δεχτεί η UEFA"
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-09 15:31:00

"Φωτιές" από βασικό της Μαρσέιγ για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: "Δεν έπρεπε να τους δεχτεί η UEFA"

Sportdog Team
"Φωτιές" από βασικό της Μαρσέιγ για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: "Δεν έπρεπε να τους δεχτεί η UEFA"

Άσος της γαλλικής ομάδας τα... έβαλε με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο "Βελοντρόμ" και τόνισε ότι δεν νοείται να μην ταξιδέψουν για Ελλάδα οι φίλοι της Μαρσέιγ.

ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ: Με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ τα έβαλε ο Ματέο Γκεντουζί, υπογραμμίζοντας πως λόγω της βίας και των όσων συνέβησαν στη Μασσαλία, δεν έπρεπε να γίνουν δεκτοί από την UEFA στο Βελοντρόμ!

«Είναι η έκτη σερί νίκη, έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Είμαστε καλά. Υπάρχει λίγη απογοήτευση για το γεγονός ότι δεχθήκαμε ένα γκολ, αλλά θα κρατήσουμε τη νίκη. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε δύο ή τρία περισσότερα γκολ. Είναι η πρώτη φορά αυτή τη σεζόν που κερδίζουμε έξι σερί παιχνίδια», ανέφερε αρχικά ο 22χρονος Γάλλος.

Μιλώντας για τους συμπαίκτες του που θα χάσουν λόγω τιμωρίας τη ρεβάνς, τόνισε: «Είναι κρίμα για τον Καμαρά, τον Ζέρσον και τον Ντιένγκ αλλά είμαστε η Μαρσέιγ, έχουμε ποιοτική ομάδα και θα τα δώσουμε όλα στην Τούμπα».

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας πως δεν θα έπρεπε να γίνουν δεκτοί στο Βελοντρόμ: «Είναι πάντα περηφάνια και τιμή να παίζεις στην έδρα μας. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι με αυτό που συνέβη πριν από τον αγώνα, με τη βία στην πόλη της Μασσαλίας, την ημέρα πριν από τον αγώνα και ανήμερα. Ίσως η UEFA δεν έπρεπε να δεχτεί να έρθουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με αυτά που έγιναν την προηγούμενη μέρα. Υπάρχει ήδη αρκετή βία. Εμείς μείναμε συγκεντρωμένοι στο γήπεδο. Δεν τίθεται συζήτηση για μένα αν πρέπει να έρθουν στην Ελλάδα οι οπαδοί μας ή όχι. Ξέρουμε ότι έχουμε την υποστήριξή τους, ακόμη κι αν δεν έχουν φυσική παρουσία...».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags