Facebook Pixel UEFA: Πήρε απόφαση η UEFA για την μετακίνηση οπαδών της Μαρσέιγ στην Τούμπα - Μένει η ανακοίνωση
| 2022-04-09 17:41:00

Πήρε απόφαση η UEFA για την μετακίνηση οπαδών της Μαρσέιγ στην Τούμπα - Μένει η ανακοίνωση

Sportdog Team
Πήρε απόφαση η UEFA για την μετακίνηση οπαδών της Μαρσέιγ στην Τούμπα - Μένει η ανακοίνωση

Τα όσα έγιναν στο Βελοντρόμ ανάμεσα στους Μασσαλούς και τους οπαδούς του Δικεφάλου του Βορρά κάτι που έχει προκαλέσει αναταραχή στην ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ενόψει της ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη.

UEFA: Υπό εξέταση από την ευρωπαϊκή Ομοσπονδία είναι τα επεισόδια που έγιναν στις εξέδρες του Βελοντρόμ κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μαρσέιγ με τον ΠΑΟΚ και σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία θα αποφασίσει να μην ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη οι Μασσαλοί ενόψει της ρεβάνς της Τούμπας.

Όπως αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα fichajesweb.es η Ομοσπονδία λόγω φόβου για νέα επεισόδια μετά τα όσα έγιναν στην Μασσαλία, θα απαγορεύσει την μετακίνηση των οπαδών της γαλλική ομάδας στην Θεσσαλονίκη και απλά μένει μόνο η ανακοίνωση της, ενώ η UEFA είχε αποφασίσει το ίδιο και στον δεύτερο αγώνα της γαλλικής ομάδας με την Βασιλεία, μετά τα επεισόδια των Γάλλων με τους Ελβεετούς.

Την ίδια στιγμή πάντως και οι Μασσαλοί ακυρώνουν το ταξίδι τους στην Θεσσαλονίκη που είχε προγραμματιστεί, μιας και υπάρχει ο φόβος για επεισόδια με οργανωμένα κλαμπ μάλιστα να προχωράνε και σε ανακοινώσεις.

«Τα κλαμπ φιλάθλων της Μαρσέιγ ακύρωσαν το προγραμματισμένο ταξίδι τους με προορισμό τη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Πέμπτη. Μια απόφαση που αποτελεί συνέχεια των επεισοδίων που έγιναν στη Μασσαλία. Τα κλαμπ φιλάθλων της Μαρσέιγ έχουν ήδη ενημερώσει τα μέλη τους. Δεν θα υπάρχουν οπαδοί της ομάδας στις εξέδρες του γηπέδου της Τούμπας, της έδρας του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Το στοίχημα είναι μεγάλο για την Μαρσέιγ. Μετά τη νίκη τους εντός έδρας με σκορ 2-1, η ρεβάνς με τους Έλληνες μπορεί να τους επιτρέψει να φτάσουν στα ημιτελικά του Conference League…», έγραψαν τα γαλλικά Μέσα για τους οπαδούς της Μαρσέιγ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags