Facebook Pixel Serie A: Δεν το παρατάει η Γιουβέντους! Νίκη με ανατροπή στην έδρα της Κάλιαρι (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-09 23:48:00

Δεν το παρατάει η Γιουβέντους! Νίκη με ανατροπή στην έδρα της Κάλιαρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δεν το παρατάει η Γιουβέντους! Νίκη με ανατροπή στην έδρα της Κάλιαρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Μπιανκονέρι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από νωρίς κατάφεραν και πήραν μια πολύ σημαντική νίκη με γκολ των Ντε Λιχτ και Βλάχοβιτς και συνεχίζουν το... κυνήγι των πρώτων θέσεων της βαθμολογίας.

Serie A: Πολύ σημαντική νίκη για τη Γιουβέντους που με ανατροπή πέρασε από την έδρα της Κάλιαρι με 1-2 και συνεχίζει την προσπάθειά της να πιάσει μια εκ των Μίλαν, Ίντερ και Νάπολι που είναι μπροστά της στην βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στην πρώτη τους καλή στιγμή όταν στο 10' ο Μαρίν θα βρει ωραία τον Ζοάο Πέδρο που με πολύ ωραίο σουτ θα νικήσει τον Σέζνι και θα κάνει το 1-0. Στο 23' η Κυρία θα αντιδράσει και θα βρει δίχτυα με τον Πέλγκρίνι, όμως τελικά μετά τη χρήση VAR το γκολ δεν θα μετρήσει μιας και υπήρχε χέρι στην αρχή της φάσης.

Οι Μπιανκονέρι τελικά θα ισοφαρίσουν πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, όταν ο Κουδράδο θα βγάλει μια πανέμορφη σέντρα και ο Ντε Λιχτ με κεφαλιά θα κάνει το 1-1. Οι παίκτες του Αλέγκρι θα πιέσουν πολύ στο δεύτερο μέρος ψάχνοντας το γκολ της νίκης, κάτι που τελικά θα έρθει στο 75' όταν ο Ντιμπάλα θα βρει με κάθετη πάσα τον Βλάχοβιτς, που θα πάρει την κόντρα και θα κάνει το 1-2 για την ομάδα του.

Δείτε τα γκολ στον αγώνα της Serie A
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags