Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σπουδαία κίνηση Ολυμπιακού στη "μάχη" εναντίον του πολέμου - Τι ανακοίνωσε μετά το φιλικό με Σαχτάρ
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-10 18:20:00

Σπουδαία κίνηση Ολυμπιακού στη "μάχη" εναντίον του πολέμου - Τι ανακοίνωσε μετά το φιλικό με Σαχτάρ

Sportdog Team
Σπουδαία κίνηση Ολυμπιακού στη "μάχη" εναντίον του πολέμου - Τι ανακοίνωσε μετά το φιλικό με Σαχτάρ

Οι Ερυθρόλευκοι φιλοξένησαν την ουκρανική ομάδα σε φιλική αναμέτρηση στο Φάληρο, στέλνοντας ηχηρό αντιπολεμικό μήνυμα, την ώρα που η φρίκη του πολέμου συνεχίζεται μετά τη ρωσική εισβολή.

Ολυμπιακός και Σαχτάρ Ντόνετσκ ένωσαν τις δυνάμεις τους και έστειλαν ηχηρό μήνυμα κατά του πολέμου στην Ουκρανία.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως από τη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Φάληρο συγκεντρώθηκαν 102.000 ευρώ, θα διατεθούν αποκλειστικά για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας για τα θύματα, καθώς και για τις ανάγκες των προσφύγων του πολέμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει ότι τα έσοδα του «Αγώνα για την Ειρήνη» με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, ύψους 102,000 ευρώ θα διατεθούν αποκλειστικά για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας για τα θύματα καθώς και για τις ανάγκες των προσφύγων του πολέμου».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το φιλικό με τον Ολυμπιακό είναι το πρώτο από τα πολλά που θα δώσει η Σαχτάρ στο πλαίσιο της αντιπολεμικής περιοδείας που πραγματοποιεί, ενώ το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις με Λέγκια Γκντανσκ, Φενερμπαχτσέ και Χάιντουκ Σπλιτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η "χρυσή" πρόταση Ολυμπιακού σε Ελ Αραμπί - Ξέφυγαν τα ποσά - Ποια η διαφορά με... Κατάρ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags