Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτή είναι η "χρυσή" πρόταση σε Ελ Αραμπί - Ξέφυγαν τα ποσά - Ποια η διαφορά με... Κατάρ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-10 15:00:00

Αυτή είναι η "χρυσή" πρόταση Ολυμπιακού σε Ελ Αραμπί - Ξέφυγαν τα ποσά - Ποια η διαφορά με... Κατάρ!

BoxtoBox
Αυτή είναι η "χρυσή" πρόταση Ολυμπιακού σε Ελ Αραμπί - Ξέφυγαν τα ποσά - Ποια η διαφορά με... Κατάρ!

Το νούμερο εκτός ελληνικών δεδομένων και η απάντησή του! Οι Πειραιώτες θέλουν να κρατήσουν τον Μαροκινό στο Λιμάνι και γι' αυτό του προσέφεραν ένα συμβόλαιο που δεν θα έδινε καμία άλλη ομάδα στην Ελλάδα για παίκτη σε αυτή την ηλικία. Ακόμα πάντως δεν υπάρχει συμφωνία...

Δεν είναι αρκετοί που συνεχίζουν να αναρωτιούνται, λογικό είναι, τι θα γίνει τελικά με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και τον Ολυμπιακό. Ως γνωστόν οι δύο πλευρές έκαναν κάποιες επαφές πριν από καιρό αλλά διαπιστώθηκε ότι υπάρχει διαφορά στο οικονομικό.

Οι ερυθρόλευκοι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι δικές μου πληροφορίες τουλάχιστον, πρότειναν ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ.ευρώ το χρόνο για διετές συμβόλαιο. Ο παίκτης, φέρεται να, ισχυρίστηκε ότι έχει πρόταση από το Κατάρ (ή τη Σαουδική Αραβία, θα σας γελάσω, πετροδόλαρα είναι σίγουρα) που ξεπερνάει τα 2,5 εκατ.ευρώ καθαρά το χρόνο. Όπως είναι σαφές λοιπόν αφενός υπάρχει σημαντική διαφορά και αφετέρου θα πρέπει να υπάρξει κάποια υποχώρηση για να συμφωνήσουν οι δύο πλευρές.

Την προσφορά του Ελ Αραμπί, ενός από τους κορυφαίους γκολτζήδες που πάτησαν ποτέ τα ελληνικά γήπεδα, δεν μπορεί και δεν θέλει να την αμφισβητήσει κανείς. Ωστόσο εδώ μιλάμε για business. Το επόμενο συμβόλαιο του Μαροκινού δεν θα υπογραφεί, αν υπογραφεί, γι' αυτά που έχει ήδη προσφέρει αλλά για όσα περιμένουν / ελπίζουν να προσφέρει. Για τα όσα έχει ήδη προσφέρει έχει χρυσοπληρωθεί. Κι επειδή το καλοκαίρι, που θα αρχίζει το επόμενο συμβόλαιό του, όπου κι αν είναι αυτό, στον Ολυμπιακό ή αλλού, ο Γιουσέφ θα είναι 35,5 ετών, είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να συνυπολογιστεί και ο σημαντικός παράγοντας ηλικία.

Θα μπορούσε την υποχώρηση να την κάνει ο Ολυμπιακός; Ή μήπως πρέπει να την κάνει ο παίκτης; Ή και οι δύο; Εύλογα τα ερωτήματα με δύσκολη απάντηση. Μοιάζει δύσκολο να ανέβει ο Ολυμπιακός γιατί ούτως ή άλλως τα χρήματα που έχει προτείνει στον Μαροκινό, και για διετές συμβόλαιο μάλιστα που σημαίνει ότι θα τον έχει εξασφαλισμένο ως τα 37,5 του χρόνια (!) είναι πολλά. Πολλά για την ελληνική και όχι μόνο πραγματικότητα. Ωστόσο τον εκτιμάει και γι' αυτό του έκανε μια τόσο γαλαντόμα πρόταση.

Δεν θα ρισκάρω πρόβλεψη γιατί το θέμα είναι πολύ ιδιαίτερο. Δεν αποκλείω να βρεθεί η χρυσή τομή και να μείνει ο Ελ Αραμπί αλλά δεν αποκλείω και να μην υπάρξει κάτι διαφορετικό και στο φινάλε της σεζόν να δώσουν τα χέρια και να χωρίσουν σαν φίλοι. Όποιος σας πει ότι ξέρει τι θα γίνει λέει ψέματα, να είστε σίγουροι. 

ΥΓ: Κάποιοι από τους παίκτες που γράφονται τώρα για τον Ολυμπιακό είτε έχουν προ πολλού απορριφθεί είτε είναι παλιές ιστορίες που ξανα...ζεσταίνονται για να παρουσιαστούν ως νέες. Υπομονή. Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή δεν κάνει μεταγραφικές κινήσεις και νομίζω ότι το παράδειγμα του Καμπελά είναι χαρακτηριστικό. Συλλέγει πληροφορίες για υποψήφιους αλλά κουβέντα τι αρέσει και τι όχι δεν έχει γίνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ψωνίζει" από Μάντσεστερ Σίτι ο Ολυμπιακός - Διεθνή Βραζιλιάνο αμυντικό - Κυνηγάει... Ευρωκούπα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags