Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Φανέλα βασικού στον Ολυμπιακό ο... υδραυλικός - Αυτός θα γίνει ο νέος Ελ Αραμπί - Μάχη με Εμιράτα"
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-08 17:16:00

"Φανέλα βασικού στον Ολυμπιακό ο... υδραυλικός - Αυτός θα γίνει ο νέος Ελ Αραμπί - Μάχη με Εμιράτα"

του Γιώργου Κτενά
"Φανέλα βασικού στον Ολυμπιακό ο... υδραυλικός - Αυτός θα γίνει ο νέος Ελ Αραμπί - Μάχη με Εμιράτα"

Δύο εξαιρετικές περιπτώσεις, πώς μπορούν να έρθουν στο Λιμάνι! Το sportdog.gr παρουσιάζει τους Ζορζ-Κέβιν Ενκουντού και Κάιλ Λάριν που οι Τούρκοι επαναφέρουν στο μεταγραφικό ρεπορτάζ των Ερυθρολεύκων. Τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά τους και οι... ανταγωνιστές!

Τα ονόματα των Ζορζ-Κέβιν Ενκουντού και Κάιλ Λάριν επέστρεψαν στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ως δύο λύσεις από το ρόστερ τής Μπεσίκτας που μπορούν να απασχολήσουν ενόψει καλοκαιριού.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Δημήτρη Βασιλάκο, δημοσιογράφο που παρακολουθεί το τουρκικό ποδόσφαιρο, για να μάθουμε περισσότερα και τις πιθανότητες που συγκεντρώνουν για να έρθουν στην Ελλάδα.

"Υδραυλικός ο Ενκουντού - Υγιής είναι για βασικός στον Ολυμπιακό - Παίζει παντού μπροστά ο Λάριν"

"Έχει να παίξει πολύ καιρό ο Ενκουντού, είναι μόνιμα τραυματίας. Δεν έχει παιχνίδια φέτος, ελάχιστες συμμετοχές. Είναι υδραυλικός, κοντός, τεχνίτης. Αν είναι υγιής, είναι για βασικός στον Ολυμπιακό", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος μέσω του sportdog και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Μπήκε τελευταία στις προπονήσεις, είναι πιο ποιοτικός ποδοσφαιριστής από τον Λάριν, αλλά δεν ξέρω την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Παίζει και στις δύο πλευρές ως εξτρέμ".

Για τον Λάριν τι μπορούμε να πούμε;

"Είναι πολύ καλή περίπτωση, παίζει παντού μπροστά, ακόμα και επιθετικος. Έχει καλό κορμί, αλλά ζητούσε πολλά από την Μπεσίκτας για ανανεώσει, δεν ξέρω αν μπορεί να τα δώσει ο Ολυμπιακός".

"Θέλει Εμιράτα ο Λάριν - Μοιάζει με τον Αραμπί - Τι έκανε με ΠΑΟΚ στην Τούμπα"

Πού πιστεύεις ότι μπορεί να βρει το συμβόλαιο που ψάχνει;

"Υποθέτω ότι πρέπει να θέλει να πάει στα Εμιράτα. Είναι καλός ποδοσφαιριστής πάντως, μαχητικός, με καλό κεφάλι. Αυτόν αν μπορούσε να τον πάρει ο Ολυμπιακός θα ήταν καλή περίπτωση".

Θυμίζει κάποιον με το παιχνίδι του;

"Μοιάζει με τον Ελ Αραμπί, από την άποψη ότι παίζει μέσα και έξω από την περιοχή, συμβάλλει στη δημιουργία του παιχνιδιού της ομάδας του".

Στην Μπεσίκτας πώς τον αξιοποιούν;

"Τον βάζει έξω αριστερά, αλλά συγκλίνει πολύ προς την περιοχή. Παίζει μέσα στο κουτί έτσι κι αλλιώς. Αλλά, για παράδειγμα, στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ είχε παίξει επιθετικός. Είναι παίκτης που τα καταφέρνει σε όλες τις θέσεις μπροστά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ανατροπή με Ελ Αραμπί - Φορτούνης και δοκιμές με Σαχτάρ - Ακολουθούν Παρί και Μάντσεστερ Σίτι"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags