Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Φλερτ" Βερόνα με Έλληνα άσο του ΠΑΟΚ - Πέταξε για Ιταλία - Έρχεται άμεσα πρόταση στην Τούμπα
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-11 13:13:00

"Φλερτ" Βερόνα με Έλληνα άσο του ΠΑΟΚ - Πέταξε για Ιταλία - Έρχεται άμεσα πρόταση στην Τούμπα

Sportdog Team
"Φλερτ" Βερόνα με Έλληνα άσο του ΠΑΟΚ - Πέταξε για Ιταλία - Έρχεται άμεσα πρόταση στην Τούμπα

Ο παίκτης του Δικεφάλου έχει ήδη πρόσκληση, προκειμένου τον Μάϊο να πάει στην Ιταλία προκειμένου να συμμετάσχει σε φιλικούς αγώνες με την Ιταλική ομάδα.

Η Ιταλική Βερόνα «χτύπησε» την πόρτα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον Αλέξανδρο Κεδίκογλου. «Μάτια» της ομάδας αξιολόγησαν το ταλέντο του νεαρού επιθετικού και με έγγραφο που έστειλαν οι Ιταλοί στην ΠΑΕ στις 18/2 ζήτησαν να του επιτραπεί να ταξιδεύσει στην Ιταλία για νεα αξιολόγηση στις εγκαταστάσεις της Βερόνα. 

Ο ΠΑΟΚ δεν έφερε αντίρρηση και ο Κεδίκογλου (γεννηθείς 2004) φιλοξενήθηκε στο αθλητικό κέντρο της Βερόνα από 22-25 Μαρτίου. Στο διάστημα αυτό παρά την ηλικία του προπονήθηκε με την ομάδα που συμμετέχει στην primavera, γεγονός που φανερώνει ότι η Βερόνα έχει πειστεί για τις δυνατότητες του. Μετά την ολοκλήρωση των τεστ που υποβλήθηκε επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη. 

Σύμφωνα με όσα διεμήνυσε η Βερόνα στον εκπρόσωπο του νεαρού παίκτη Carlos Geteski , θα επανέλθει με συγκεκριμένη πρόταση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος Μάϊου, με στόχο να εντάξει τον Κεδίκογλου στη δύναμη της.

Ο παίκτης του "Δικεφάλου" έχει ήδη πρόσκληση, προκειμένου τον Μάϊο να πάει στην Ιταλία προκειμένου να συμμετάσχει σε φιλικούς αγώνες με την Ιταλική ομάδα.

Πηγή: metrosport.gr

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags