Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φέρνει... Μπεργκ ο Παναθηναϊκό - Απόφαση Αλαφούζου για μεγάλη μεταγραφή - Τέλος δύο επιθετικοί
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-11 13:53:00

Φέρνει... Μπεργκ ο Παναθηναϊκός - Απόφαση Αλαφούζου για μεγάλη μεταγραφή - Τέλος δύο επιθετικοί

του Νίκου Στεργίου
Φέρνει... Μπεργκ ο Παναθηναϊκός - Απόφαση Αλαφούζου για μεγάλη μεταγραφή - Τέλος δύο επιθετικοί

Μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ των Πρασίνων, τι θα γίνει με Ιωαννίδη. Στο Τριφύλλι λείπει πάρα πολύ το γκολ και Ιβάν Γιοβάνοβιτς - διοίκηση ψάχνουν ήδη τον παίκτη που θα καλύψει το μεγάλο κενό!

Παναθηναϊκός: Το συνδυαστικό παιχνίδι και τα γκολ που βάζουν οι Αϊτόρ και Παλάσιος, αλλά και ο Χουανκάρ, είναι που έχoυν ξελασπώσει τους Πράσινους το τελευταίο διάστημα - Κάτι που δείχνει ότι το Τριφύλλι χρειάζεται να πάρει ξανά γκολ από τους επιθετικούς του.

 

Καρλίτος, Ιωαννίδης, ακόμα και ο Μακέντα (που θα είναι στη διάθεση του προπονητή για την επόμενη αγωνιστική) δεν έχουν δώσει το τελευταίο διάστημα τα γκολ που πρέπει, με αποτέλεσμα να μην παίρνει τις νίκες που θα μπορούσε να πάρει η ομάδα. Το παράδειγμα με τον αγώνα στα Γιάννινα είναι χαρακτηριστικό.

 

Κι εδώ έρχεται μια ενδιαφέρουσα παράμετρος: Ο,τι κι αν γίνει τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο Παναθηναϊκός θα πάρει μέσα στο καλοκαίρι έναν γκολτζή για να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Είναι προαποφασισμένο, δηλαδή, να δοθούν τα πολλά λεφτά το προσεχές καλοκαίρι στον φορ που θα βάλει 15-20 γκολ, ένας επιθετικός τύπου Μπεργκ που θα ακουμπάει την μπάλα και θα την στέλνει στα διχτυα.

 

Πολύ-πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα ο Μακέντα, ενώ αν βρεθεί πρόταση για να αποχωρήσει ο Καρλίτος, θα αποκτηθούν συνολικά δύο επιθετικοί.

 

Για τον Ιωαννίδη υπάρχει πρόθεση να... βγει στη βιτρίνα και να φέρει χρήματα, όμως εάν δεν πωληθεί δεν θα «χαλαστούν» ιδιαίτερα, καθώς τον πιστεύουν πολύ. Βέβαια, ακόμα δεν είναι ο επιθετικός που θα βάλει 12-5 γκολ σε μια σεζόν. Παρόλα αυτά είναι μαχητικός, νεαρός και πολλά υποσχόμενος, καλός μέσα και έξω από την περιοχή.

 

Αν έρθει ένας δάσκαλος τύπου Μπεργκ στην ομάδα, θα βοηθήσει πολύ τον Ιωαννίδη για να διαμορφωθεί και να γίνει καλύτερος επιθετικός...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags