Facebook Pixel ΑΕΚ: Ώρα αποφάσεων στην ΑΕΚ - Στη "μαύρη λίστα" δύο κορυφαία ονόματα - Ανατροπή με Τσούμπερ
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-11 14:48:00

Ώρα αποφάσεων στην ΑΕΚ - Στη "μαύρη λίστα" δύο κορυφαία ονόματα - Ανατροπή με Τσούμπερ

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ώρα αποφάσεων στην ΑΕΚ - Στη "μαύρη λίστα" δύο κορυφαία ονόματα - Ανατροπή με Τσούμπερ

Μεγάλες αλλαγές στην Ένωση, πριν έρθει ο νέος προπονητής στην Ελλάδα. Δεν θέλουν να χάσουν χρόνο οι Κιτρινόμαυροι και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος καλείται να διαχειριστεί μία κρίσιμη κατάσταση.

"Τελειωμένος" από τη βασική 11άδα τής ΑΕΚ φαίνεται ότι είναι ο Νόρντιν Άμραμπατ, καθώς ο πεπειραμένος άσος παίζει περισσότερο για τον εαυτό του και λιγότερο για την ομάδα, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα και στο παιχνίδι με τον Άρη. Ο τρόπος που αγωνίζεται μάλθιστα, είναι πλέον φανερό ότι μπερδεύει και τον Σέρχιο Αραούχο, αλλά και την ευρύτερη λειτουργία του επιθετικού σχήματος της Ένωσης.

 

Ακόμα και τώρα, δηλαδή, μέχρι τη λήξη των πλέι οφ, είναι πολύ πιθανό να περιοριστεί δραστικά ο ρόλος του στην 11άδα.

 

Για αυτό δεν πρέπει να αποκλείσουμε πως, ακόμα κι αν συνεχίσει μετά το καλοκαίρι, ο ρόλος του στην ομάδα θα είναι περιορισμένος και, λογικά, θα είναι ο ποδοσφαιριστής που θα έρχεται από τον πάγκο για να αλλάξει τη ροή του αγώνα ή για να "βουλώσει" τρύπες στην επιθετική λειτουργία.

Κάτι αντίστοιχο δεν αποκλείεται να συμβεί και με τον Στίβεν Τσούμπερ, καθώς όπου υπάρχει καπνός συνήθως να υπάρχει και φωτιά - Και η αλήθεια είναι πως εδώ και πολύ καιρό υπάρχει καπνός στο θέμα τής παραμονής του στην ΑΕΚ.

 

Γιατί όσο περνούν παιχνίδια και δεν τα αξιοποιεί, δεν είναι επιδραστικός για την ομάδα του κ.λπ, δεν αποκλείεται η Ένωση να δώσει τελικά το 1,6 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει άλλον παίκτη. Προφανώς είναι θέμα τού νέου προπονητή, αλλά φαίνεται ότι έχει αρχίσει να δημιουργείται ένα συγκεκριμένο κλίμα για τον Ελβετό στην ομάδα, παρότι μέχρι πρότινος υπήρχε βεβαιότητα για την παραμονή του.

 

Στο θέμα τού νέου προπονητή δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια συγκεκριμένη εξέλιξη, πέρα από το γεγονός ότι στην ομάδα συνεχίζουν να πιστεύουν ότι μέσα στον Απρίλη μπορούν να έχουν κλείσει τον τεχνικό που θα του δώσουν τα κλειδιά του συλλόγου στο σπίτι του...



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταστροφή για ΑΕΚ να μη βρει προπονητή μεγαλύτερο μέγεθος απο το δικό της - Χάλασε και ο Κριχόβιακ
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags