ΠΑΟΚ: Στις 12 αύριο το μεσημέρι θα ανοίξει, ηλεκτρονικά, η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μαρσέιγ, διαδικασία πού την αναμένουν πώς και πώς οι οπαδοί του Δικεφάλου. 

Το sold out θεωρείται δεδομένο και υπό αυτό το πρίσμα είναι πολύ σημαντικό το αν τελικά θα μπορέσει η ΠΑΕ να ανοίξει για τον κόσμο της ομάδας και την θύρα 8 που αρχικά προοριζόταν για τους οπαδούς της Μαρσέιγ. Στα γραφεία της Τούμπας είναι έτοιμοι για το άνοιγμά της, εφόσον επισημοποιηθεί από την UEFA η απόφαση να μην έρθουν φίλοι της Μαρσέιγ στην Τούμπα.

Φυσικά κάτι τέτοιο λογικά είναι θέμα χρόνου να συμβεί και η θύρα 8 να έχει φίλους του ΠΑΟΚ, μιας και το απόγευμα της Δευτέρας (11/4) η Μαρσέιγ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας αναφέρει πως οι οπαδοί της δεν θα μπορούν να δουν την ομάδα τους από κοντά, όμως σέβεται την απόφαση των ελληνικών Αρχών, κάτι που σημαίνει ότι τελικά οι Μασσαλοί δεν θα ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη.

"Η Μαρσέιγ ενημερώθηκε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη της Ελλάδας που ζητούσε από τις Αρχές να απαγορεύσουν την μετακίνηση των φίλων της Μαρσέιγ για το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Η ομάδα λυπάται που οι οπαδοί της στερούνται την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα, αλλά σέβονται την απόφαση που πήραν οι ελληνικές Αρχές", αναφέρει η ανακοίνωση της Μαρσέιγ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.