Facebook Pixel Μαρσέιγ: Νέο ζήτημα στην Γαλλία με το ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ - Στα... κάγκελα ο κόσμος
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-11 21:42:00

Νέο ζήτημα στην Γαλλία με το ΠΑΟΚ-Μαρσέιγ - Στα "κάγκελα" ο κόσμος

Sportdog Team
Νέο ζήτημα στην Γαλλία με το ΠΑΟΚ-Μαρσέιγ - Στα "κάγκελα" ο κόσμος

Μεγάλο ζήτημα έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στην Γαλλία που έχει ξανά πρωταγωνιστές τόσο τους Μασσαλούς όσο και τον Δικέφαλο του Βορρά σχετικά με την μετάδοση του αγώνα της Τούμπας.

Γαλλία: Μεγάλος είναι ο εκνευρισμός που υπάρχει στην Γαλλία και στη διοίκηση της Λυών μιας και το συνδρομητικό κανάλι της χώρας W9 αποφάσισε να προβάλει τον αγώνα της Τούμπας μταξύ του ΠΑΟΚ και την Μαρσέιγ και όχι αυτό της Γουέστ Χαμ.

«Μεταξύ της ισοπαλίας της Λυών στον πρώτο αγώνα και της νίκης της ΟΜ, δεν υπάρχει τεράστια διαφορά, αλλά είπαμε πως η Μαρσέιγ έχει καλές πιθανότητες πρόκρισης και θέλουμε να το ζήσουμε ζωντανά, ελπίζοντας βέβαια πως θα προκριθεί και η Λυών!

Ναι, το Europa League, είναι μία πιο διάσημη και παλαιότερη διοργάνωση, αλλά έχουμε τα δικαιώματα και για το Europa League και το Conference League και είναι σημαντικό για εμάς να προωθήσουμε και αυτήν τη διοργάνωση. Ότι στο μυαλό των ποδοσφαιρόφιλων και τηλεθεατών, κάτι σημαίνει. Άρα, όσο περισσότερο μεταδίδουμε αγώνες αυτής της διοργάνωσης, τόσο περισσότερο μιλάμε γι' αυτήν και τόσο αυξάνεται η αξία της. Και επιλέγοντας αυτό, δίνουμε αξία σε μία διοργάνωση, τα δικαιώματα της οποίας αγοράσαμε σχετικά ακριβά δικαιώματα. Πρέπει να το εκτιμήσουμε», είπε ο Frédéric de Vincelles, αθλητικός προϊστάμενος του καναλιού, εξηγώντας ότι η Λυών θα είναι στο πρόγραμμά τους προσεχώς.

«Το Γουέστ Χαμ -Λυών δεν προσφέρεται ελεύθερα στον κόσμο ή σε προσιτή τιμή. Αυτό μπορεί να ωφελήσει την πειρατεία. Για να λάμψει το γαλλικό ποδόσφαιρο, θα έπρεπε να προσφέρεται η πολλαπλή προβολή των παιχνιδιών ή να επιτρέπεται σε άλλους παρόχους να τα προβάλλουν ξεχωριστά», είπε ο πρόεδρος της Λυών  Ζαν Μισέλ Ουλάς για το θέμα που έχει προκύψει στην Γαλλία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags