Facebook Pixel Αντώνης Καρπετόπουλος - ΠΑΟΚ: Πρόβλεψη Καρπετόπουλου για ΠΑΟΚ - Double και Conference - Αποκάλυψη Νικοκόπουλου (Audio)
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-12 15:28:00

Πρόβλεψη Καρπετόπουλου για ΠΑΟΚ - Double και Conference - Αποκάλυψη Νικοκόπουλου (Audio)

Sportdog Team
Πρόβλεψη Καρπετόπουλου για ΠΑΟΚ - Double και Conference - Αποκάλυψη Νικοκόπουλου (Audio)

Πόσο πιθανό είναι να τελειώσει η σεζόν με τρεις κούπες για τον Δικέφαλο; Ο γνωστός δημοσιογράφος εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πρόκριση επί της Μαρσέιγ, αλλά και για τη... μάχη στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό.

Πολύ αισιόδοξος για τη φετινή σεζόν του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Αντώνης Καρπετόπουλος, ο οποίος σε συζήτηση με τον Κώστα Νικολακόπουλο εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η σεζόν θα τελειώσει με τουλάχιστον ένα τρόπαιο για τους Θεσσαλονικείς.

Αρχικά για τη ρεβάνς του Δικεφάλου την Πέμπτη με τη Μαρσέιγ, σχολίασε ότι... όλα δείχνουν πρόκριση και μετά τελικό, καθώς οι επόμενοι αντίπαλοι δεν μπορούν να συγκρηθούν με τους Μασσαλούς. Μάλιστα, σε αυτό το σημείο παρενέβη ο Κώστας Νικολακόπουλος και αποκάλυψε ότι και στις συζητήσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με τη Λίγκα, έχουν εκφράσει τη σιγουριά πως αν αποκλείσουν τους Γάλλους, τότε σίγουρα θα φτάσουν στον τελικό της διοργάνωσης.

Από εκεί και πέρα, ο Καρπετόπουλος άφησε ανοιχτό για τον Δικέφαλο το ενδεχόμενο να κατακτήσει και το πρωτάθλημα (ο Νικολακόπουλος ανέφερε... ούτε μία στο εκατομμύριο), σημειώνοντας πως έχει 20% φέτος να κάνει Double στην Ελλάδα και να πάρει ευρωπαϊκό τίτλο. Να πάρει μόνο έναν τίτλο έδωσε 90% πιθανότητες και να πάρει δύο από τους τρεις 40%!

 

Ακούστε όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Bwin ΣπορτΦΜ:

 

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός καίγεται αυτό το διήμερο για αποκλεισμό Βιγιαρεάλ και Ατλέτικο»

Στο πόσο κρίσιμο είναι για τον ευρωπαϊκό Ολυμπιακό της νέας σεζόν αυτό το διήμερο στάθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Οι Πειραιώτες θέλουν απόψε πάση θυσία τον αποκλεισμό της Βιγιαρεάλ, ειδικά αυτής, και αύριο της Ατλέτικο Μαδρίτης από την Μπάγερν Μονάχου και την Μάντσεστερ Σίτι, αντίστοιχα, ώστε να αποφύγουν τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League (εφόσον πάρουν τον τίτλο στην Ελλάδα

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του δεκαπέντε μέρες αργότερα (20 και όχι 5 Ιουλίου), κάτι που σημαίνει πως κατά συνέπεια θα μπορέσει να κάνει μία πιο καλή προετοιμασία το καλοκαίρι ενόψει της νέας σεζόν.

Εξήγησε, παράλληλα, ότι αν ο ΠΑΟΚ αποκλειστεί από τη Μαρσέιγ η σεζόν στην Ελλάδα θα τελειώσει 22 Μαΐου, ενώ αν περάσει στα ημιτελικά θα πάει έως και 30 Μαΐου με ό,τι αυτό συνεπάγεται, ιδίως για την περίπτωση κατά την οποία ο Ολυμπιακός ξεκινήσει από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League στις 5 Ιουλίου, κάτι το οποίο σημαίνει πως θα πρέπει να ξεκινήσει προετοιμασία στις 5 Ιουνίου, δηλαδή μία εβδομάδα αφότου τελειώσει η φετινή σεζόν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags