Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Συναγερμός στον ΠΑΟΚ! Ντόρτμουντ και ιταλικό κλαμπ θέλουν ταλεντάρα του Δικεφάλου
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-12 16:24:00

Συναγερμός στον ΠΑΟΚ! Ντόρτμουντ και ιταλικό κλαμπ θέλουν Έλληνα άσο από την Τούμπα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Συναγερμός στον ΠΑΟΚ! Ντόρτμουντ και ιταλικό κλαμπ θέλουν Έλληνα άσο από την Τούμπα (ΦΩΤΟ)

Νέα δημοσιεύματα στο εξωτερικό που αφορούν νεαρό ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου του Βορρά ήρθαν στο φως όπου βάζουν στο κάδρο τόσο τους Βεστφαλούς όσο και ομάδα από της γειτονική χώρα να θέλουν να τον αποκτήσουν.

ΠΑΟΚ: Νέο δημοσίευμα από την Ιταλία και συγκεκριμένα από την ilrestodelcarlino αναφέρει πως τόσο η Μπολόνια όσο και η Ντόρτμουντ ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον Γιώργο Κούτσια, με τους Ροσομπλού να έχουν στείλει σκάουτερς τον προηγούμενο καιρό και τους Βεσταφαλούς να ζητά να ενημερωθεί για την κατάσταση του παίκτη.

«Μπορεί τα μεταγραφικά της Μπολόνια να έχουν παγώσει μέχρι να παρθούν οι αποφάσεις για την τεχνική ηγεσία και τον Μπικόν, ωστόσο αρκετές ομάδες παραμένουν στη διεκδίκηση του Αρναούτοβιτς. Όσο παράδοξο μπορεί να ακούγεται δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η ιδέα για την επένδυση σε έναν νεαρό και το όνομα του είναι Γιώργος Κούτσιας. Ο 18χρονος επιθετικός ανήκει στον ΠΑΟΚ και οι σκάουτερ των ροσομπλού τον έχουν δει στο διάστημα από τον Γενάρη μέχρι τον Φλεβάρη σε αγώνες των νεαρών εθνικών ομάδων της Ελλάδας αλλά και του συλλόγου του.

Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που απασχολούν ωστόσο το προφίλ του Κούτσια έχει μεγάλο ενδιαφέρον λόγω και του νεαρού της ηλικίας του. Επίσης το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ λήγει τον Ιούνιο του 2023 και για την ώρα δεν έχει ανανεωθεί, γεγονός που ενδεχόμενα μπορεί να επιτρέψει τη μεταγραφή του με χαμηλό κόστος. Ωστόσο πρόσφατα η Μπορούσια Ντόρτμουντ προσέγγισε την πλευρά του παίκτη και ζήτησε να ενημερωθεί για την κατάσταση του.

Η Μπολόνια αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες να κάνει την κίνηση της. Και αυτό διότι μπορεί να τηρείται στάση αναμονής στα μεταγραφικά της, όμως και συμβόλαιο επιθετικών της λήγουν αλλά και ο Αρναούτοβιτς παραμένει «καυτό όνομα» για αρκετές ομάδες και το αντίο του είναι πιθανό», αναφέρει το δημοσίευμα για τον νεαρό παίκτη του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags