Facebook Pixel ΑΕΚ: "Καυτό" ρεπορτάζ για Κριχόβιακ - "Στον αέρα το μέλλον του" - Τι γίνεται με ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-13 11:16:00

"Καυτό" ρεπορτάζ για Κριχόβιακ - "Στον αέρα το μέλλον του" - Τι γίνεται με ΑΕΚ

Sportdog Team
"Καυτό" ρεπορτάζ για Κριχόβιακ - "Στον αέρα το μέλλον του" - Τι γίνεται με ΑΕΚ

Μπορεί ο Γκρέγκορζ Κριχόβιακ να μην μετράει πολλές μέρες στις τάξεις της ΑΕΚ, όμως τα Μέσα από την Πολωνία ασχολούνται ήδη με το μέλλον του.

ΑΕΚ: Ο Γκρέγκορζ Κριχόβιακ δείχνει από τα πρώτα του ματς στην Ένωση την ποιότητα που διαθέτει, ωστόσο παραμένει ακόμα άγνωστο το τι θα γίνει με το μέλλον του στην Κράσνονταρ, από την οποία αγωνίζεται ως δανεικός και το συμβόλαιό του λήγει το 2024.

Σύμφωνα με πολωνικά ΜΜΕ, η κατάσταση με τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία δεν επιτρέπει την επιστροφή του στην Κράσνονταρ, ενώ σημειώνεται ότι δεν θα είναι απίθανο οι «κιτρινόμαυροι» να προσπαθήσουν να τον κρατήσουν, αν φυσικά τα βρουν στο οικονομικό.

«Δεν έχει γίνει γνωστό τι θα γίνει το καλοκαίρι με τον Κριχόβιακ, ο οποίος είναι δανεικός στην ΑΕΚ μέχρι τις 30 Ιουνίου. Υποτίθεται ότι έχει σημαντικό συμβόλαιο με την Κράσνονταρ, αλλά δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στο ρωσικό πρωτάθλημα σε αυτή την κατάσταση», αναφέρουν αρχικά από την πατρίδα του Κριχόβιακ.

«Οι επιθέσεις της Ρωσίας στην Ουκρανία συνεχίζονται και ο Πολωνός αντιτάχθηκε δυνατά στη ρωσική επίθεση και δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα παίξει στα τοπικά γήπεδα», συμπληρώνει το ρεπορτάζ από την Πολωνία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags