Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Κώστας Τσίλης, ευχήθηκε στην Ένωση χρόνια πολλά μέσω του OVER FΜ. Τα φετινά γενέθλια είναι διαφορετικά από τα άλλα. Φέτος η Α.Ε.Κ. επιστρέφει στο «σπίτι» της και για τον Κώστα Τσίλη το πιο σημαντικό είναι στην επιστροφή της η ομάδα να δώσει χαρά στον κόσμο της

Πρέπει να ανακατέψει την τράπουλα ο Οφρυδόπουλος

Ο Δικέφαλος στα playoff παρατάσσεται με τα ίδια πρόσωπα κατά 90%. Λίγες φορές ο υπηρεσιακός της προπονητής, Σωκράτης Οφρυδόπουλος έχει ανακατέψει πρόσωπα και σχήμα. Κατά τον ρεπόρτερ της Α.Ε.Κ., το ματς με τα Γιάννενα είναι κατάλληλο για αλλαγές. Εφόσον το βασικό σχήμα δεν αποδίδει, ο κόουτς Οφρυδόπουλος θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει παίκτες οι οποίοι δεν έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Όπως για παράδειγμα ο Ντάρκο Γέβτιτς. Για τον Κώστα Τσίλη, δεν υπάρχει λόγος να μη χρησιμοποιηθεί ο Ελβετός πίσω από τον Αραούχο, αφού Μάνταλος και Άμραμπατ, δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα.

Αποχωρεί ο Άμραμπατ, όλα ανοικτά στο θέμα του προπονητή

Κατά πάσα πιθανότητα, ο Νόρντιν Άμραμπατ δεν θα συνεχίσει του χρόνου στην Α.Ε.Κ.. Ο Ολλανδομαροκινός σε δηλώσεις στου σε ολλανδικά μέσα τον προηγούμενο μήνα, είχε δηλώσει πως θέλει να επιστρέψει στις Κάτω Χώρες, για οικογενειακούς λόγους. Ούτως ή άλλως, ο ποδοσφαιριστής έχει ενημερώσει τους ιθύνοντες της ομάδας, από τις αρχές του 2022.

Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, όλα είναι ανοικτά. Στόχος των ανθρώπων που χειρίζονται το θέμα είναι η Ένωση να έχει βρει τον κατάλληλο κόουτς, έως τα τέλη του Απρίλη.