Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Συναγερμός στον ΠΑΟΚ ενόψει Μαρσέιγ - Έκτακτη σύσκεψη ασφαλείας
| 2022-04-13 20:42:00

Συναγερμός στον ΠΑΟΚ ενόψει Μαρσέιγ - Έκτακτη σύσκεψη ασφαλείας

Sportdog Team
Συναγερμός στον ΠΑΟΚ ενόψει Μαρσέιγ - Έκτακτη σύσκεψη ασφαλείας

Μπορεί τελικά οι οπαδοί της Μαρσέιγ να μην βρεθούν στο γήπεδο της Τούμπας λόγω του stop από πλευράς αστυνομίας, όμως αυτό δεν σημαίνει δεν υπάρχει ανησυχία στον Δικέφαλο του Βορρά και την UEFA ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (14/4).

ΠΑΟΚ: Νέα σύσκεψη ασφαλείας έγινε στην Τούμπα με με ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά, της UEFA και της αστυνομίας  όπου μάλιστα πάρθηκε η απόφαση να υπάρξουν επιπλέον δύο security officers, με την ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να δείχνει ότι δεν εφησυχάζεται από το γεγονός ότι δεν θα υπάρχουν οπαδοί της Μαρσέιγ στο γήπεδο.

«Ευχαριστούμε όλους όσους θα κατακλύσουν αύριο το γήπεδο από τις 19:30 που θα ανοίξουν οι θύρες και τους εκατοντάδες χιλιάδες που θα αναπνέουν μαζί μας. Όσες προκλήσεις κι αν έχει η βραδιά, όσες αναποδιές κι αν χρειαστεί να υπερκεράσουμε, παρακαλούμε να αποφευχθούν όλες οι ενέργειες που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Όχι αντικείμενα, πυρσούς, κροτίδες στο γήπεδο, όχι συσκευές λέιζερ, όχι πανό με πολιτικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, τίποτα απ´ αυτά δεν πρέπει να θολώσει την εικόνα της θρυλικής για όλον τον κόσμο Τούμπας», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ προς τους φίλους της ομάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags