Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Βόμβες Νικολογιάννη για Χουάνκαρ - "Γελοία και όχι τυχαία η τιμωρία" - Κόλαση η Λεωφόρος στο ντέρμπι
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-14 07:31:00

Βόμβες Νικολογιάννη για Χουάνκαρ - "Γελοία και όχι τυχαία η τιμωρία" - Κόλαση η Λεωφόρος στο ντέρμπι

Sportdog Team
Βόμβες Νικολογιάννη για Χουάνκαρ - "Γελοία και όχι τυχαία η τιμωρία" - Κόλαση η Λεωφόρος στο ντέρμπι

Ο ρεπόρτερ των Πρασίνων μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 όπου και ανέφερε πως η τιμωρία στον Ισπανό ήταν στοχευμένη, ενώ ζήτησε ψυχραιμία από τον κόσμο που θα γεμίσει τη Λεωφόρο στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Τάσος Νικολογιάννης: Οργή επικρατεί στον Παναθηναϊκό με την ποινή των τριών αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Χουάνκαρ για την αποβολή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι γελοία η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League. Όλο αυτό το σκηνικό που στήθηκε στο ματς με τον ΠΑΣ δεν είναι τυχαίο. Υπάρχουν ομάδες που ευνοούνται. Ο Άρης και ο κ. Καρυπίδης πριν λίγες εβδομάδες είχαν βγάλει ανακοίνωση πως ο Κλάτενμπεργκ βοηθά τον Παναθηναϊκό να βγει στην Ευρώπη. Από τότε έχουμε την άδικη αποβολή του Χουάνκαρ και σήμερα την ακατανόητη απόφαση για τρεις αγωνιστικές. Την ίδια ώρα ο Ματίγια που έπιασε τα γεννητικά του όργανα στο ματς με τον Παναιτωλικό είχε αθωωθεί μετά την έφεση του Άρη. Θα γίνει έφεση μέσα στην εβδομάδα και δε νομίζω να μείνει αυτή η ποινή, γιατί θα μιλάμε για ακόμη μεγαλύτερο σκάνδαλο.

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή από τον κόσμο που θα πάει στο γήπεδο την Κυριακή και να μην παρασυρθούν από καμία πρόκληση. Ο Παναθηναϊκός ενοχλεί πάρα πολύ και δεν πρέπει να δοθεί καμία αφορμή για τιμωρία της Λεωφόρου και της ομάδας. Πάμε ολοταχώς για sold out, πιθανολογώ πως θα αύριο θα ανακοινωθεί», είπε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags