Facebook Pixel ΑΕΚ: "Τέλος" Έλληνας άσος από ΑΕΚ πριν τον προπονητή - Σκάει μεγάλη πώληση - Απάντηση σε... Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-14 10:00:00

"Τέλος" Έλληνας άσος από ΑΕΚ πριν τον προπονητή - Σκάει μεγάλη πώληση - Απάντηση σε... Ολυμπιακό

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Τέλος" Έλληνας άσος από ΑΕΚ πριν τον προπονητή - Σκάει μεγάλη πώληση - Απάντηση σε... Ολυμπιακό

Ποιοι φεύγουν από τα Σπάτα και ο... εκλεκτός για τη νέα σεζόν! Έρχονται αλλαγές στην Ένωση σε όλα τα επίπεδα. Το ρόστερ θα χτιστεί ξανά από την αρχή σε μεγάλο βαθμό και θα υπάρξουν μεταγραφές σχεδόν σε όλες τις θέσεις. Φυσικά και στου τερματοφύλακα...
 

Μετρημένες είναι οι μέρες τού Παναγιώτη Τσιντώτα στο ρόστερ της ΑΕΚ, δεδομένου ότι ο Έλληνας άσος πήρε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν έχει καταφέρει να πείσει ότι μπορεί η ομάδα να στηριχτεί σε εκείνον με συνέπεια.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι ο Έλληνας γκολκίπερ θα μπει στον πάγο μέχρι να τελειώσει η σεζόν και στη συνέχεια θα βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Οι Κιτρινόμαυροι, μάλιστα, ήδη έχουν δείξει διάθεση για να φροντίσουν την επόμενη μέρα στο θέμα "τερματοφύλακας", καθώς υπάρχει το πλάνο να πάρει ευκαιρίες ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας της ΑΕΚ β΄ έχει δείξει τη φετινή αγωνιστική περίοδο ότι αξίζει να στηριχθεί και ότι μπορεί να αποτελέσει ένα αντίστοιχο πρότζεκτ με αυτό του Τζολάκη στον Ολυμπιακό. Ο μικρός έχει ταλέντο και προσόντα και μπορεί μαζί τον Στάνκοβιτς και έναν πορτιέρε που θα έρθει το καλοκαίρι και θα είναι έμπειρος, να αποτελέσουν την τριάδα για την επόμενη σεζόν.

Δηλαδή και ο Χατζηεμμανουήλ θα "ανέβει" οριστικά στην πρώτη ομάδα και θα έρθει ακόμα ένας παίκτης με εμπειρία και παραστάσεις για να συμπληρωθεί η τριάδα των τερματοφυλάκων. Δεν αποκλείεται βέβαια αυτός να είναι και ο Γιώργος Αθανασιάδης, που φέτος ως δανεικός έπαιζε στο Champions League με την Σερίφ Τιρασπόλ, όμως με δεδομένο ότι μπαίνει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του και ότι έρχεται από μία σεζόν που συζητήθηκε στην Ευρώπη λόγων εμφανίσεών του, στην Ένωση θα προσπαθήσουν να τον πουλήσουν και να εισπράξουν ένα ποσό που θα πλησιάζει τα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Από εκεί και πέρα στη δεύτερη ομάδα, υπάρχει και ο Γιώργος Κορνέζος (24 ετών, στόπερ) που αναμένεται τη νέα σεζόν να έχει ρόλο επίσης στην Ένωση, ενώ και ο Χρήστος Γιούσης (23 ετών, εξτρέμ) διανύει φέτος καλή χρονιά.

Λόγο σε όλα αυτά θα έχει, φυσικά, και ο νέος προπονητής που θα έρθει άμεσα για να αναλάβει την ομάδα, αν και ο προγραμματισμός σε αυτό το επίπεδο (από τη β΄ στην πρώτη ομάδα) προχωράει περισσότερο μέσω της ευρύτερης λειτουργίας του οργανισμού.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τάσεις φυγής από Άμραμπατ, ανατροπή με Τσούμπερ - Επτά παίκτες προς πώληση στον ΠΑΟ! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags