Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Συμφωνία Μαρινάκη που... ξεφεύγει από Ελλάδα - Τρελά χρήματα σε Ολυμπιακό - Αλλάζει το μπάτζετ
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-14 14:07:00

Συμφωνία Μαρινάκη που... ξεφεύγει από Ελλάδα - Τρελά χρήματα σε Ολυμπιακό - Αλλάζει το μπάτζετ

του Παναγιώτη Νικολάου
Συμφωνία Μαρινάκη που... ξεφεύγει από Ελλάδα - Τρελά χρήματα σε Ολυμπιακό - Αλλάζει το μπάτζετ

Πώς αλλάζουν τα δεδομένα και για τους αντιπάλους του στη Superleague; Οι Πειραιώτες έχουν δεχθεί μία τρομερή πρόταση και ετοιμάζονται τις επόμενες ημέρες να υπογράψουν ένα συμβόλαιο που θα αλλάξει τα πάντα ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ολυμπιακός: Πολύ κοντά σε ένα μυθικό deal φαίνεται ότι βρίσκεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης για λογαριασμό της ΠΑΕ, καθώς έχουν βουίξει τα δημοσιογραφικά στέκια για την "τρελή" πρόταση που έχει στα χέρια του από την Cosmote TV!

 

Η πληροφορία που διακινείται (και μεταφέρει σήμερα η εφημερίδα ΦΩΣ) αναφέρει ότι η πρόταση που έχει κατατεθεί (και συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να γίνει αποδεκτή), αφορά 18 εκατ. ευρώ για τα εντός έδρας παιχνίδια της ερχόμενη αγωνιστικής περιόδου!

Το ποσό είναι τεράστιο, ασύλληπτο για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς η Cosmote TV θέλει να "χτυπήσει" τη Nova που της πήρε το αγγλικό πρωτάθλημα για έξι χρόνια. Με ποιον τρόπο; Υπογράφωντας με ένα τεράστιο brand όπως είναι ο Ολυμπιακός!

 

Εμείς όμως θα βάλουμε μια ακόμα παράμετρο: Η Nova δεν έχει πει τον τελευταίο της λόγο, καθώς η συνεργασία με τον Ολυμπιακό είναι άριστη και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι θα κάνει τη δική της αντι-πρόταση! Το συμβόλαιο με τους Πειραιώτες ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και προφανώς θέλουν να συνεχίσουν μαζί. Μπορεί να δώσει 18+ εκατ. ευρώ η Nova για έναν χρόνο; Mένει να το δούμε... 

 

Προφανώς, πάντως, αυτή η συμφωνία, είτε με το ένα συνδρομητικό είτε με το άλλο, θα διαφοροποιήσει τον σχεδιασμό της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Το τηλεοπτικό συμβόλαιο θα φέρει πολλά λεφτά και μάλιστα άμεσα στα ταμεία και αυτό θα δώσει άλλη ώθηση στον σχεδιασμό.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags