Η σημερινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ, ενδέχεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό και τον φετινό πρωταθλητή στη Superleague. Αυτό υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Καρπετόπουλος στην εκπομπή του στον Bwin ΣΠΟΡΤΦΜ, καθώς σχολίασε πως το 60-40 υπέρ του Ολυμπιακού που ισχύει τώρα, θα γίνει 65-35 αν προκριθεί ο Δικέφαλος και συνεχίσει στην Ευρώπη!

 

Ο «Κάρπετ» ανέφερε στη συζήτηση με τον Κώστα Νικολακόπουλο: «Αν αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ και την Κυριακή έχει καλύτερο αποτέλεσμα από τους Πειραιώτες, τότε μεγαλώνουν οι δικές του πιθανότητες για τον τίτλο και πάμε στο 55-45

Φαβορί παραμένει ο Ολυμπιακός, είναι 11 πόντους μπροστά. Η ουσία όμως είναι πως οι Πειραιώτες κλείνουν τη χρονιά με τρία παιχνίδια δύσκολα, ένα κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και δύο με τους «ασπρόμαυρους». Ο Ολυμπιακός με αυτό το φινάλε, δεν μπορεί να είναι σίγουρος πρωταθλητής αν φτάσει σε αυτά τα παιχνίδια με 7 βαθμούς διαφορά. Ό,τι και να γίνει, τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ θα τα παίξει στο τέλος. Αν λοιπόν είναι στο +7, ας πάει να διεκδικήσει πρωτάθλημα στις τελευταίες αγωνιστικές. Εγώ πιστεύω ότι τότε αυτός που ακολουθεί έχει μεγαλύτερο κίνητρο να το κυνηγήσει και να γράψει ιστορία.

 

Γι' αυτό λέω πως αν περάσει σήμερα ο ΠΑΟΚ, θα αυξηθούν οι πιθανότητες για να κατακτήσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Αν περάσει ο Δικέφαλος, θα γίνει το έλα να δεις. Δεν γίνεται να βγει πρόγραμμα. Θα ζητήσει λογικά πάλι αναβολή. Δεν θα παίξουν... ποτέ με τον Ολυμπιακό.

Αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ τον Άρη και ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό την Κυριακή, να ξέρετε πως αμέσως η στοιχηματική απόδοση για πρωταθλητή τον Δικέφαλο, από απόδοση 40 θα πέσει στο 15»!


Τέλος, η πρόγνωση Νικολακόπουλου για απόψε ήταν πως «δεν μπορώ να δω ότι θα περάσει εύκολα ο ΠΑΟΚ. Αλλά αν πάνε στην παράταση, η Μαρσέιγ έχει μείνει με 11 παίκτες και θα πρέπει να μπουν 18χρονα. Αλλά και πάλι βλέπω δύσκολο να περάσει ο ΠΑΟΚ».