Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Χαμός στην Τούμπα! Αγαπημένος παίκτης των οπαδών θα δει το ματς με τη Μαρσέιγ από την 4
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-14 18:41:00

Χαμός στην Τούμπα! Αγαπημένος παίκτης των οπαδών θα δει το ματς με τη Μαρσέιγ από την 4

Sportdog Team
Χαμός στην Τούμπα! Αγαπημένος παίκτης των οπαδών θα δει το ματς με τη Μαρσέιγ από την 4

Παράνοια επικρατεί στον κόσμο του Δικεφάλου του Βορρά ενόψει της ρεβάνς με την Μαρσέιγ και μάλιστα στο γήπεδο και συγκεκριμένα στην θύρα των φανατικών θα βρεθεί και πρώην ποδοσφαιριστής που έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία από την ομάδα.

Ζλάταν Μουσλίμοβιτς: Σε ρυθμούς Μαρσέιγ είναι οι πάντες στον ΠΑΟΚ και μάλιστα ακόμα και ο Βόσνιος πρώην επιθετικός που πέρασε από τον Δικέφαλο του Βορρά θα είναι το βράδυ της Πέμπτης (14/4) στην Τούμπα και μάλιστα όπως αποκάλυψε θα βρίσκεται στην Θύρα 4.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στη Θεσσαλονίκη. Είναι το δεύτερο σπίτι μου. Είναι μεγάλη μέρα η σημερινή. Η αδρεναλίνη είναι πολύ ψηλά και αυτό που θέλω, είναι να δω τον ΠΑΟΚ να προκρίνεται.

Δεν το κρύβω ότι είναι η αγαπημένη μου ομάδα. Έζησα πολλές σημαντικές στιγμές και την αγαπώ. Είμαι πάντα πολύ χαρούμενος, όταν είμαι στη Θεσσαλονίκη, να βλέπω φίλους που έκανα από τότε που ήμουν στον ΠΑΟΚ. Για μένα ο ΠΑΟΚ σημαίνει πάρα πολλά. Έχω περάσει πολύ ωραίες στιγμές και είναι πάντα ωραίο να είμαι εδώ», είπε στην ΕΡΤ3 ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags