Facebook Pixel Άρης - Ολυμπιακός: Γερό "ψαλίδι" Καρυπίδη, τέλος οι... Καμαρά - Βρήκε "λαχείο" ο Άρης - Από τη Θεσσαλονίκη... Ολυμπιακό!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-14 19:21:00

Γερό "ψαλίδι" Καρυπίδη, τέλος οι... Καμαρά - Βρήκε "λαχείο" ο Άρης - Από Θεσσαλονίκη... Ολυμπιακό!

GOALάρες by Εvaggelistis
Γερό "ψαλίδι" Καρυπίδη, τέλος οι... Καμαρά - Βρήκε "λαχείο" ο Άρης - Από Θεσσαλονίκη... Ολυμπιακό!

Πόσο θα μειωθεί το μπάτζετ και ποιος αρέσει σε όλους τους Big-4; Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Ευάγγελου Μίχου στο Sportdog.gr για τη νέα οικονομική πολιτική των Κίτρινων, για τα συμβόλαια που θα δώσει και τις μεγάλες μειώσεις, αλλά και για τον παίκτη που θέλουν όλοι, αλλά μόνο στο Λιμάνι θα μπορούσε να πάει και εκεί υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Άρης - Ολυμπιακός: Γιατί ο Θόδωρος Καρυπίδης "πανηγύριζε" για τον Σαλέμ Εμπακατα το βράδυ της Κυριακής; Ποιό είναι το deal με τον Γαλλο - Κονγκολέζο δεξιό μπακ που θα κάνει τον Σούντγκρεν να... κοκκινίσει;

Πώς και για ποιά σκοπιμότητα ο Εντιαγιέ θα...χαιρετήσει το καλοκαίρι το Χαριλάου κι ας έχει συμβόλαιο ως το 2024; Η μοναδική ελληνική ομάδα στην οποία (θεωρητικά) θα μπορούσε να πάει.

Πόσο και ποιά θα είναι τα υψηλότερα συμβόλαια στον Άρη της νέας σεζόν που θα πάει σε μειωμένο μπάτζετ;

Ο "Ευαγγελιστής" σκοράρει με τις ... κίτρινες "GOalάρες" του

1/ΕΜΠΑΚΑΤΑ: ανακοινώθηκε απο τον Άρη στις 2 Φεβρουαρίου αφού ήταν ελεύθερος (απο το περασμένο καλοκαίρι). Ο Γαλλος - Κονγκολέζος ουσιαστικά ήρθε δοκιμαστικά ως το καλοκαίρι στο Χαρίλαου και με την οψιόν στο κλάμπ, επέκτασης του συμβολαίου του ως το 2024! Ήδη ο Μπούργος τον εμπιστεύτηκε και μετά τα 80' κόντρα στον ΠΑΣ, έβγαλε με σπουδαία εμφάνιση ολόκληρο 90λεπτο με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Με τον Θόδωρο Καρυπίδη να πανηγυρίζει για το... 24χρονο "λαχείο" απο την Σοσό. Ο Σαλέμ Εμπακατα θα του στοιχίσει μέχρι το καλοκαίρι μόλις 25.000 ευρώ ενώ για την επόμενη 2ετία το συμβολαιό του προβλέπει αποδοχές 75 και 85.000 ευρώ αντίστοιχα ανά χρόνο! "Ψίχουλα" μπροστα σε αυτά που δίνει αλλά και ζητάει για να ανανενώσει ο Σούντργκεν και σχεδόν τα μισά απο αυτά που καθαρίζει ο Σάκιτς(επίσης έχει ανανέωση το καλοκαίρι)...

2/ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ : κάτι τέτοια βλέπει το αφεντικό του Άρη και έχει πάρει την απόφαση να "επενδύσει" σε... Εμπακατάδες απο την Γαλλία και να μειώσει το μπάτζετ της ομάδας σχεδόν στο μισό την επόμενη 2ετία. Όπως, λοιπόν, σχεδιάζει, τα υψηλότερα συμβόλαια τη νέα σεζόν θα είναι τρια, τέσσερα (ξένων παικτών) τα οποία θα κυμαίνονται στα 300 με 350 χιλιάρικα και όλα τα υπόλοιπα κάτω απο 200.000 ευρώ!! Το άνοιγμα σε μεγάλα μανατζερικά Γραφεία, με μεταγραφάρες τύπου Καμαρά και αντίστοιχες συμβολαιάρες τύπου Ενταγιέ, Ιτούρμπε και σία, στα οποία επένδυσε το περασμένο καλοκαίρι ο Καρυπίδης, δεν έκαναν τελικά την διαφορά και δεν έφεραν τίτλο. Η ομάδα την τρεχουσα σεζόν δεν πήγε καλύτερα από την προηγούμενη παρά την υπέρβαση που έγινε στο μπάτζετ...

3/ΕΝΤΙΑΓΙΕ: μιλάμε για μέσο με σημερινή χρηματιστηριακή αξία 2.200.000 ευρώ, που το 2018 είχε κοστίσει στην Στόουκ Σίτι αγορά 16.500.000 ευρώ και ο οποίος τον Οκτώβριο θα κλείσει τα 32 του χρόνια. Στον Άρη ήρθε ως ελεύθερος και μετράει μέχρι τώρα συνολικά 32 ματς/4γ γκολ/4 ασίστ. Στο ΟΑΚΑ την περασμένη Κυριακή για πρώτη φορά έμεινε στον πάγκο σε όλο το ματς, παρότι ήταν διαθέσιμος. Ουσιαστικά ο Μπούργκος...τόλμησε κάτι που δεν είχε κάνει ο Μάντζιος. Την τελευταία 4ετία ο Μπαντού Εντιαγέ άλλαξε 6 ομάδες (Στόουκ, Γαλατά, Τράμπζονσπορ, Καραγκουμρούκ, Αν Αιν, Άρης). Γενικά ο Σενεγαλέζος box to box μέσος δεν στεριώνει εύκολα σε ομάδες, του αρέσουν οι ...αλλαγές και προσέχει τα λεφτά του. 

Με τους "κίτρινους"  έριξε το κασέ του για αυτό έχει υπογράψει συμβόλαιο ως το 2024, με ετήσιες αποδοχές που κατα μέσο όρο πλησιάζουν τα 600 χιλιάρικα. Ακόμη και έτσι όμως, παιρνει δηλαδή περίπου τα διπλά απο τον συνομήλικό του και MVP του Αρη, Σάσα! Η νέα σεζόν πάντως παρά πολύ δύσκολα θα τον βρει ξανά στο Χαριλάου. Εκτός κι αν δεχτεί γενναίο...κούρεμα στο συμβόλαιο του, κάτι που το κόβω εξαιρετικά ...χλωμό. Οπότε ο έμπειρος και κλασάτος Σενεγαλέζος μέσος θα ... χαιρετήσει. Αν φύγει ως δανεικός απο τον Άρη ή ως ελεύθερος θα φανεί...καλό Ιούνιο και θα αποτελέσει θέμα που θα  λυθεί μεταξύ του boss και του αγγλικού μανατζερικού Γραφείου που εκπροσωπεί τον Εντιαγέ. Ο τελευταίος αρέσει γενικότερα στην ελληνική Big 4 αλλά αν αποχωρούσε από τον Άρη για εγχώριο προορισμό, μόνο στον Ολυμπιακό θα μπορούσε να βρεθεί. Σε τελείως θεωρητική βαση το τελευταίο..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 4 Σουπερλιγκάτοι για ΠΑΟ - "Ψηφίζει" Αλβάρες ο Γιοβάνοβιτς, παίκτη και από Άρη - Κόπηκε… λόγω ύψους

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags