Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τρελό κόλπο ετοιμάζει ο Μαρτίνς στη Λεωφόρο! Τρικ με Σισέ
| 2022-04-15 09:07:00

Τρελό κόλπο ετοιμάζει ο Μαρτίνς στη Λεωφόρο! Τρικ με Σισέ

Sportdog Team
Τρελό κόλπο ετοιμάζει ο Μαρτίνς στη Λεωφόρο! Τρικ με Σισέ

Τί σχεδιάζει για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Πορτογάλος τεχνικός

Την Κυριακή Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League. Ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει τα πλάνα του για το ντέρμπι της Λεωφόρο ετοιμάζοντας μία έκπληξη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Πορτογάλος τεχνικός για δύο συνεχόμενες ημέρες αυτήν την εβδομάδα έχει δοκιμάσει τον Σισέ ως αριστερό μπακ. «Τρικ με Σισέ» είναι ο τίτλος στο «Φως των σπορ», το οποίο αναφέρει, ότι ο Μαρτίνς τον δοκιμάζει σε ρόλο αριστερού μπακ στον Ρέντη. Αυτό δεν συμβαίνει όμως επειδή υπάρχει πρόβλημα με τον Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος παραμένει στο κόλπο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Βιρβίλη. Ο Σλοβάκος παραμένει στο κόλπο, η κίνηση του προπονητή του Ολυμπιακού όμως δείχνει, ότι έχει κάτι στο μυαλό του για το παιχνίδι.

Έτσι και αλλιώς όμως οι οριστικές αποφάσεις του Πορτογάλου για Λεωφόρο θα παρθούν το Σάββατο. Οι Πειραιώτες πάντως θα κληθούν να θεραπεύσουν μία πληγή. Θέλουν να βάλουν τέλος στις χαμένες αερομαχιες στις στατικές φάσεις την Κυριακή.

Κατά τα άλλα την Παρασκευή (15/4) αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς ο Μπουχαλάκης. Φαβορί είναι ο Εμβιλά και ο Μαντί Καμαρά στα χαφ. Η εφημερίδα σημειώνει, συν τοις άλλοις, ότι από εξετάσεις έως το τέλος της σεζόν περνάει μεταξύ άλλων ο Λαλά.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags