Facebook Pixel ΑΕΚ: Λίστα γάμου με προπονητές! Φαβορί, αουτσάιντερ και έκπληξη - Ποιόν διαλέγει ο Τίγρης;
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-15 09:27:00

Λίστα γάμου με προπονητές για ΑΕΚ! Φαβορί, αουτσάιντερ και έκπληξη - Ποιόν διαλέγει ο Τίγρης;

Sportdog Team
Λίστα γάμου με προπονητές για ΑΕΚ! Φαβορί, αουτσάιντερ και έκπληξη - Ποιόν διαλέγει ο Τίγρης;

Η προπονητολογία συνεχίζεται στην Ένωση με τρία ονόματα να φιγουράρουν στα πρωτοσέλιδα.

Το θέμα «προπονητής» ειναι το πιο καυτό την τελευταία περίοδο στην επικαιρότητα της ΑΕΚ. Εξάλλου η χρονιά πλησιάζει στο τέλος της και η Ένωση πρέπει να κάνει γρήγορα ταμείο, προκειμένου να προχωρήσει τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, η οποία θα τη βρει, σύμφωνα με τις επίσημες δηλώσεις των διοικούντων της, στην Αγιά Σοφιά.

«Λίστα γάμου» είναι ο τίτλος στη «LiveSport», η οποία γράφει, ότι προτάθηκαν και εξετάζονται Πελεγκρίνο και Ντι Φραντσέσκο, αλλά η ΑΕΚ μιλάει ήδη με συγκεκριμένους στόχους. Το ρεπορτάζ πάντως θεωρεί, ότι περισσότερες πιθανότητες έχει ο Αργεντινός από τον Ιταλό.

«Χτυπάει ψηλά» είναι ο τίτλος στην «Ώρα των Σπορ». Πάντα ζωντανός ο στόχος της ΑΕΚ για Ρούντι Γκαρσία. Η Ένωση θέλει να κρατάει χαμηλούς τόνους, αλλά διατηρεί ανοιχτό... κανάλι με τον Γάλλο προπονητή που έχει στα χέρια του τη σούπερ πρόταση της ΑΕΚ και δεν έχει κλείσει την πόρτα.

Στη λίστα είναι ο Αργεντινός, Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο με το ρεπορτάζ της εφημερίδας να συμφωνεί με αυτό της Live. «Στα αουτσάιντερ συγκαταλέγεται ο Ιταλός Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο», αναφέρεται συγκεκριμένα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ώρας όμως υπάρχει μία ακόμα δυνατή επιλογή από ιβηρική.

Όπως και να έχει τις επόμενες ημέρες, ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα κληθεί να πάρει την απόφαση. Μέχρι στιγμής τα ονόματα δείχνουν, ότι η ΑΕΚ θα παίξει στο υψηλότερο επίπεδο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags