Facebook Pixel ΑΕΚ - Δημήτρης Μελισσανίδης: Η λίστα των... κορυφαίων στον Μελισσανίδη - Ο "νέος" Μάρκο Σίλβα και η τεράστια έκπληξη από Premier!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-15 18:14:00

Η λίστα των... κορυφαίων στον Μελισσανίδη - Ο "νέος" Μάρκο Σίλβα και η τεράστια έκπληξη από Premier!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Η λίστα των... κορυφαίων στον Μελισσανίδη - Ο "νέος" Μάρκο Σίλβα και η τεράστια έκπληξη από Premier!

Ποιοι ήρθαν Ελλάδα, πότε θα έχουμε ανακοινώσεις και η συμφωνία. Στην ΑΕΚ τρέχουν για να προλάβουν να κλείσουν τον επόμενο προπονητή και ήδη έχουν διαρρεύσει ποιες περιπτώσεις εξετάζουν. Όλα τα ονόματα είναι από το υψηλότερο επίπεδο...
 

Κεντρικό ρόλο έχει το θέμα τού νέου προπονητή στην ΑΕΚ, δεδομένου ότι η διοίκηση της ομάδας θέλει να κλείσει μέσα στον Απρίλιο τον άνθρωπο που θα του εμπιστευτεί τα κλειδιά τού ποδοσφαιρικού τμήματος. Το ρεπορτάζ, μάλιστα, αναφέρει ότι δεν αποκλείεται ακόμα και τη Μ. Εβδομάδα να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις με κάποιες από τις περιπτώσεις που απασχολούν, άρα να έχουμε κάποια συμφωνία ακόμα και πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
 

Να δούμε όμως τι γίνεται με τόσα ονόματα που υπάρχουν στο ρεπορτάζ; Αρχικά να πούμε για τον Πάουλο Φονσέκα, που το όνομά του εμφανίστηκε στο ρεπορτάζ, ότι το είχε παλέψει και πέρσι η ομάδα αλλά δεν ψήθηκε ο Πορτογάλος. Θα το κάνει φέτος; Σε κάθε περίπτωση οι Κιτρινόμαυροι αξιολογούν πολύ θετικά την περίπτωσή του.

Επίσης, ακούστηκε από κάποιους κύκλους το όνομα του Σλάβεν Μπίλιτς (θητεία στην εθνική Κροατίας, στην Premier League με Γουέστ Χαμ και Γουέστ Μπρομ την οποία ανέβασε από την Championchip, Μπεσίκτας, Αλ Ιτιχάντ και Γκουοαν Πεκίνου), αλλά δεν φαίνεται ότι έχει πολλές πιθανότητες να ασχοληθεί η Ένωση με την περίπτωσή του. Το θέμα Φερνάντο Σάντος, επίσης, είναι οριστικά κλειστό για την ΑΕΚ, ενώ και ο Βλάνταν Ίβιτς δεν παίζει ως περίπτωση παρά το γεγονός ότι, με έναν τρόπο, διατηρείται το όνομά του στην επικαιρότητα.

 

Από τους Εσουσέμπιο Ντι Φεντζέσκο και Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο, που οι εκπρόσωποί τους έχουν έρθει στην Ελλάδα για επαφές και να δουν τις νέες εγκαταστάσεις (όπως και του Ρούντι Γκαρσία), φαίνεται ότι ο Πελεγκρίνο είναι εκείνος που βρίσκεται πιο μπροστά. Ο Ρούντι Γκαρσία αποτελεί διακαή πόθο, αλλά με το συμβόλαιο που έχει και με βάση το γεγονός ότι δεν φαίνεται να ψάχνεται άμεσα για να υπογράψει, η περίπτωσή του απομακρύνεται.

 

Αυτό που έχει σημασία, τώρα, είναι η ομάδα να κλείσει άμεσα τον νέο της τεχνικό, για να γνωρίσει την ομάδα, να την μάθει και να προχωρήσει τον σχεδιασμό της. Ποιος μπορεί να είναι αυτός φαίνεται ότι θα το μάθουμε άμεσα, ωστόσο αυτό που... επιβεβαιώνεται για την ώρα, είναι πως οι Κιτρινόμαυροι χτυπούν το πάνω ράφι!



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός από το μήνυμα Καραπαπά - "Καρφάρα" για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags