Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Σε ρυθμούς ντέρμπι έχει μπει το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς πάντα ένα παιχνίδι ανάμεσα στους αιώνιους έχει τεράστιο ενδιαφέρον και ξεχωριστή σημασία όχι μόνο για τους οπαδούς των δύο ομάδων, αλλά και για τους υπόλοιπους.

Οι Πράσινοι θα υποδεχτούν τους Πειραιώτες στη Λεωφόρο και, λίγο-πολύ, ξέρουμε ποια είναι τα όπλα που θα αξιοποιήσει ο Γιοβάνοβιτς στην προσπάθεια για τη νίκη. Υπάρχει ένα από τα όπλα του, όμως, που είναι πολύ φορμαρισμένο το τελευταίο διάστημα και φουλ επιδραστικό στο παιχνίδι της ομάδας του.

Ο λόγος γίνεται για τον Παλάσιος, που ο Πέδρο Μαρτίνς τον ξεχωρίζει στο Τριφύλλι και τον υπολογίζει πολύ. Τι σκοπεύει να κάνει ο Πορτογάλος προπονητής για να περιορίσει τον Παλάσιος; Να βάλει αριστερό μπακ τον Σισέ!

Αυτός είναι οι λόγος που δοκιμάζει στου Ρέντη τον υψηλόσωμο αμυντικό, όπως έχει διαρρεύσει από το ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων! Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν εμπιστεύεται τον Ρέαμπτσιουκ, αλλά αφενός ο Μολδαβός είναι πολύ επιβαρυμένος από τον Φεβρουάριου του 2021 που έχει έρθει στο Λιμάνι, αφετέρου ο Σισέ δοκιμάστηκε στο φιλικό με την Σαχτάρ στην ίδια θέση και τα πήγε εξαιρετικά.

Ο Ολυμπιακός, άλλωστε, θέλει τη νίκη και μόνο αυτή στο ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός επίσης δεν είναι καθόλου αδιάφορος και θέλει τη νίκη, και κάθε προπονητής θα κάνει ο,τι καλύτερο μπορεί για να την κατακτήσει. Ο Μαρτίνς φαίνεται ότι θεωρεί τον Σισέ ικανό για να κλειδώσει τον Παλάσιος, αλλά μένει να δούμε τι θα γίνει και μέσα στο παιχνίδι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγγλική πρόταση 15 εκατ. σε Ολυμπιακό- Σενάριο για τριπλή πώληση - "Βουίζει" το Λιμάνι για Ελ Αραμπί