Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Υπόκλιση πασίγνωστου προπονητή σε Λουτσέσκου - "Ο ΠΑΟΚ παίζει στα όριά του"
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-15 20:23:00

Υπόκλιση πασίγνωστου προπονητή σε Λουτσέσκου - "Ο ΠΑΟΚ παίζει στα όριά του"

Sportdog Team
Υπόκλιση πασίγνωστου προπονητή σε Λουτσέσκου - "Ο ΠΑΟΚ παίζει στα όριά του"

Δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης έκανε πολύ γνωστός προπονητής ποδοσφαίρου όπου και αναφέρθηκε στον Ρουμάνο τεχνικό του Δικεφάλου του Βορρά και στην εικόνα της ομάδας τον τελευταίο καιρό.

Νίκος Καραγεωργίου: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο  έμπειρος τεχνικός και μίλησε αναφορικά με τα όσα είδε στον χθεσινό αγώνα του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Μαρσέιγ στο γήπεδο της Τούμπας, τα σημεία που ο Δικέφαλος χρειάζεται ενίσχυση ενώ... έβγαλε το καπέλο στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Για το παιχνίδι αρχικά σχολίασε: «Το παιχνίδι ήταν ωραίο από την πλευρά του ΠΑΟΚ απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο, ωστόσο η τύχη ήταν υπέρ της Μαρσέιγ και θα ήταν άλλο παιχνίδι αν είχε προηγηθεί ο Δικέφαλος στις ευκαιρίες που είχε».

Για να προσθέσει: «Η ομάδα τον τελευταίο καιρό παίζει στα όρια της, εδώ που έφτασε στην Ευρώπη πρέπει να τους δώσουμε όλους συγχαρητήρια, είναι μία πετυχημένη χρονιά που στο ξεκίνημα της υπήρχαν αμφιβολίες για το πόσο επιτυχημένη θα ήταν. Πρέπει να βγάλουμε το καπέλο στον Λουτσέσκου για τα όσα έχει πετύχει η ομάδα και για τη δουλειά που έχει κάνει με τους ποδοσφαιριστές του». 

Για τον ΠΑΟΚ και τα σημεία που χρειάζεται ενίσχυση: «Το ότι η ομάδα θέλει ενίσχυση το ξέρουν και οι διοικούντες και είμαι σίγουρος πως θα έρθει κάτι καλύτερο από πλευράς υλικού. Φτάσαμε να παίξουμε στους 8, γιατί να μην το κάνει και του χρόνου; Θα πρέπει να ενισχυθεί και στις 3 γραμμές, έναν παίκτη πίσω από τον επιθετικό αλλά και έναν στράικερ. Ο Ζίβκοβιτς μπορεί να αποδώσει πολύ καλύτερα από αυτό που βλέπουμε και ενδεχομένως ένας καλύτερος ποδοσφαιριστής δίπλα του, θα ανέβαζε και τον ίδιο όπως στην αρχή».

Ενώ ακόμα υπογράμμισε: «Ο ΠΑΟΚ άρχισε να κάνει φιλάθλους και σε νεαρή ηλικία, ερχόμουν από την Καβάλα στη Θεσσαλονίκη και δίπλα μου είχα βανάκια με φίλους της ομάδας να έρχονται για να δουν το παιχνίδι. Μπράβο στον κόσμο για τη συμπεριφορά του στο γήπεδο, αυτά πρέπει να κρατάμε. Ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο ανεβάζει το επίπεδο του και βγάζει και δικά του παιδιά από την ακαδημία. Εγώ φεύγοντας από το γήπεδο ήμουν λίγο στεναχωρημένος μόνο για το ότι δεν βρήκαμε πρώτοι το γκολ, αλλά η ομάδα έκανε την καλύτερη ευρωπαϊκή της πορεία», είπε ο Νίκος Καραγεωργίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags