Facebook Pixel Sportdog.gr | Το μεσημέρι με την ΑΕΚ έβαλε τρία γκολ στον ΠΑΟΚ και το βράδυ τραγούδησε δίπλα στον Καζαντζίδη
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-17 12:13:00

Το μεσημέρι με την ΑΕΚ έβαλε τρία γκολ στον ΠΑΟΚ και το βράδυ τραγούδησε δίπλα στον Καζαντζίδη

Sportdog Team
Το μεσημέρι με την ΑΕΚ έβαλε τρία γκολ στον ΠΑΟΚ και το βράδυ τραγούδησε δίπλα στον Καζαντζίδη

Γυρίζουμε ξανά το χρόνο πίσω, σε εποχές αλλοτινές… Σε εποχές ιδιαίτερες και γνήσιες.

Σαν σήμερα: 17 του Απρίλη και η ΑΕΚ με προπονητή τον Τρύφων Τζανετή φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ΑΕΚ ερχόταν από δυο σερί μηδενισμούς! Ο πρώτος είχε έρθει την 19η αγωνιστική σε ένα ματς με τον Παναθηναϊκό. Με το ματς στο 1-1 και την ΑΕΚ να παίζει με 10 παίκτες από το 29’ λόγω τραυματισμού του Πομώνη κι ενώ τότε δεν προβλέπονταν αλλαγές, οι «πράσινοι» έκαναν στο 88’ το 1-2 με γκολ του Λουκανίδη από θέση οφσαιντ. Μετά το γκολ οι παίκτες της ΑΕΚ έξαλλοι, καθώς και το πρώτο γκολ του ΠΑΟ είχε μετρήσει αν και είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ, άρχισαν να χτυπούν τους αντιπάλους και τον διαιτητή! Μηδενισμός και νίκη του Παναθηναϊκού με 2-0! Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκε και δεν πήγε στις Σέρρες για το ματς με τον Πανσερραϊκό. Αποτέλεσμα; Και δεύτερο μηδενισμός.

Υπήρχε σκέψη στη διοίκηση να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Όμως το βαρύ οικονομικό πρόστιμο ύψους 68.000 δραχμών άλλαξε απόφαση. Άξιζε όλος αυτός ο πρόλογος για να καταλάβετε την ψυχολογία μετά τα γεγονότα της εποχής.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags