Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Σκούπα" στον Ολυμπιακό - Φεύγουν πέντε παίκτες και στελέχη - Υπογραφές με δύο παικταράδες!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-17 14:35:00

"Σκούπα" στον Ολυμπιακό - Φεύγουν πέντε παίκτες και στελέχη - Υπογραφές με δύο παικταράδες!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Σκούπα" στον Ολυμπιακό - Φεύγουν πέντε παίκτες και στελέχη - Υπογραφές με δύο παικταράδες!

Ποιοι αποχωρούν, οι ανανεώσεις και οι πρώτες μεταγραφές στο Λιμάνι. Οι αποφάσεις έχουν ήδη ληφθεί και ο προγραμματισμός πολύ δύσκολα πλέον θα αλλάξει. Ποιοι είναι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη "μαύρη λίστα", ποιοι υπογράφουν νέα συμβολαία και πού... ψάχνουν για μπακ;

Οι ανακατατάξεις στο ρόστερ του Ολυμπιακού αναμένεται να είναι αρκετές το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού επίκεινται αποχωρήσεις παικτών.

Ειδικά στη μεσοεπιθετική γραμμή οι Πειραιώτες θα μπουν στην επόμενη σεζόν με σημαντικές αλλαγές, λόγω των αποχωρήσεων του Ονιεκούρου και του Λόπες. "Σίγουρος" για τα άκρα θεωρείται ο Ροντρίγκες, υπάρχει πρόθεση να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Βαλμπουενά, ενώ εκτός απροόπτου θα παραμείνει στην ομάδα ο Μασούρας, για τον οποίο όμως υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό.

Αλλαγές θα υπάρξουν και στα άκρα της άμυνας, με τον Ρέαμπτσιουκ να είναι ο μόνος που έχει δεδομένα θέση στο νέο "ερυθρόλευκο" ρόστερ. Οι Ανδρούτσος και Καρμπόβνικ δεν θα συνεχίσουν, ενώ ερωτηματικό υπάρχει για το μέλλον του Λαλά. Υπάρχει και ο ταλαντούχος Κίτσος, που είναι δεδομένο πως χρειάζεται αρκετή δουλειά για να μπορέσει να καθιερωθεί, αλλά και ο Βρουσάι, που ακόμα μαθαίνει τη θέση του δεξιού μπακ.

Στο πλαίσιο αυτό, πληροφορίες αναφέρουν πως οι Ερυθρόλευκοι έχουν ρίξει το βάρος στις αγορές της Γαλλίας και της Ιταλίας. Ονόματα προς το παρόν δεν έχουν διαρρεύσει, αλλά μην θεωρήσετε έκπληξη οι Ερυθρόλευκοι να φέρουν παίκτη (ή παίκτες) για τα άκρα από Ligue 1 ή Serie A.. Άλλωστε διατηρούν εξαιρετικό δίκτυο επαφών στις δύο χώρες, ενώ ειδικά στη Γαλλία διαθέτουν όλα τα κονέ για να προσελκύσουν είτε φτασμένους άσους είτε εξελίξιμους νεαρούς (βλέπε Μπα, Σισέ, Φαντιγκά, Νταμπό και αρκετούς ακόμα τα τελευταία χρόνια).

Το ζήτημα του Ματιέ Βαλμπουενά, στο οποίο αναφερθήκαμε παραπάνω, αποτελεί μια από τις προτεραιότητες της διοίκησης αναφορικά με το υπάρχον υλικό της ομάδας. Τί κι αν έχει πατήσει τα 37, ο Γάλλος παραμένει υπερπολύτιμη μονάδα και ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να τον κρατήσει στον Ολυμπιακό. Τον λογίζει εξάλλου τόσο ως έναν ποιοτικό μέσο, ικανό να δώσει σημαντικές αγωνιστικές βοήθειες έστω και ως συμπληρωματική λύση, όσο και ως μια ηγετική φυσιογνωμία στα αποδυτήρια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θέμα δεν θα καθυστερήσει πολύ ακόμα και πρόθεση των Πειραιτών είναι να γίνουν οι απαραίτητες επαφές ώστε να κλείσει άμεσα, όπως και το ζήτημα με την παραμονή του Ελ Αραμπί.

Τέλος, στην πιάτσα των ατζέντηδων "ψυθιρίζεται" ότι στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται κι άλλες αλλαγές, που ξεφεύγουν από το αγωνιστικό κομμάτι. Υπάρχει έντονη φημολογία περί σημαντικών ανακατάξεων στο οργανόγραμμα του συλλόγου και μένει να μάθουμε αν τα σενάρια θα επιβεβαιωθούν...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στις μεταγραφές του Ολυμπιακού - Θέλει… νέο Μέλμπεργκ - Ταλέντο 15 εκατομμυρίων! 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags