Facebook Pixel Άρης - ΠΑΟΚ: Χαμός στο ντέρμπι - Κόκκινη στον Μπούργος, ειρωνείες Μπάτσι - Στο χορτάρι ο Καρυπίδης (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-17 20:16:00

Χαμός στο ντέρμπι - Κόκκινη στον Μπούργος, ειρωνείες Μπάτσι - Στο χορτάρι ο Καρυπίδης (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Χαμός στο ντέρμπι - Κόκκινη στον Μπούργος, ειρωνείες Μπάτσι - Στο χορτάρι ο Καρυπίδης (ΦΩΤΟ)

Άδικη αποβολή για τον προπονητή του Άρη. Τρομερή ένταση στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με τους δύο πάγκους να πιάνονται στα χέρια

Χωρίς τον Χερμάν Μπούργος στον πάγκο του Άρη συνεχίζεται το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης από το 40ο λεπτό, μετά από έναν ακόμα… καυγά μεταξύ των δύο πάγκων.

Μετά την ένταση και τα «γαλλικά» ανάμεσα στους Λουτσέσκου και Ναζλίδη, υπήρξε νέα ένταση με τον Κριστιάν Μπάτσι (βοηθό του Ρουμάνου προπονητή) και τους Μαντσίνι και Μπούργος. Όλα ξεκίνησαν μετά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για κόκκινη στον Μιχάι, ο οποίος σταμάτησε τον Καμαρά πριν βγει μόνος του τετ α τετ.

Ο Μαντσίνι φώναζε για κόκκινη, ο Μπάτσι τον έπιασε και του έδειχνε με νόημα πως… κλαίγεται, με τον Μπούργος να παρμεμβαίνει και να τους ζητάει να σταματήσουν. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η κατάσταση ξέφυγε, οι δύο πάγκοι πιάστηκαν στα χέρια και ο διαιτητής απέβαλε χωρίς λόγο τον προπονητή του Άρη και έδειξε κίτρινη στον βοηθό του Λουτσέσκου. Στο χορτάρι κατέβηκε και ο Θοδωρής Καρυπίδης, για να ηρεμήσει τους εμπλεκόμενους, όπως μετέδωσε ο ρεπόρτερ της NOVA.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags