Super League: Ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέλυσε τις αμφισβητούμενες φάσεις στα δύο ντέρμπι της Κυριακής για τα πλέι οφ.

Στο "αιώνιο" ντέρμπι της Λεωφόρου, ο καθηγητής διαιτησίας τόνισε πως οι κρίσιμες αποφάσεις του διαιτητή Νταμπάνοβιτς ήταν σωστές. Αρχικά ξεκαθάρισε πως το γκολ του Μασούρα ορθώς δεν μέτρησε στο 21', καθώς υπήρχε οφσάιντ.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας ασχολήθηκε και με ένα πέναλτι που ζήτησε ο Παναθηναϊκός στο 75' για μαρκάρισμα του Παπασταθόπουλου στον Αλεξανδρόπουλου. Ο παλαίμαχος διαιτητής υπεραμύνθηκε της απόφασης Νταμπάνοβιτς και VAR να μην υποδείξουν πέναλτι, τονίζοντας ότι ναι μεν ο Παπασταθόπουλος τράβηξε ελαφρώς τον Αλεξανδρόπουλο, αλλά ο παίκτης του Παναθηναϊκού έπεσε με υπερβολικό τρόπο στο χορτάρι. Με... υπερπροσπάθεια, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Βαρούχας για την πτώση του Έλληνα άσου.

Αναφορικά με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, η εκτίμηση του καθηγητή διαιτησίας ήταν πως ο ρέφερι τα πήγε καλά, καθώς συμφώνησε μαζί του στις δύο επίμαχες φάσεις που εξέτασε.

Σχετικά με τη φάση του 39' ο έμπειρος αναλυτής υποστήριξε ότι σωστά δεν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μιχάι για φάουλ στον Καμαρά, τονίζοντας ότι ο παίκτης του Άρη δεν βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ.

Αντίστοιχα, συμφώνησε με την απόφαση για δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή του Μιχάι στο δεύτερο ημίχρονο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θέμα" με Μαντί Καμαρά στον Ολυμπιακό - Τον… έδωσε ο Μαρτίνς on camera - Άμεσα εξελίξεις!