Facebook Pixel Αντώνης Καρπετόπουλος - ΠΑΟΚ: "Έκρηξη" Κάρπετ: "Τρέλες Λουτσέσκου, ούτε στη Ζουαζιλάνδη - Ήμαρτον! Πέταξε το πρωτάθλημα" (Aud)
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-18 15:17:00

"Έκρηξη" Κάρπετ: "Τρέλες Λουτσέσκου, ούτε στη Ζουαζιλάνδη - Ήμαρτον! Πέταξε το πρωτάθλημα" (Aud)

Sportdog Team
"Έκρηξη" Κάρπετ: "Τρέλες Λουτσέσκου, ούτε στη Ζουαζιλάνδη - Ήμαρτον! Πέταξε το πρωτάθλημα" (Aud)

"Κάνει πλάκα ο Ρουμάνος! Με δύο νίκες θα είχε φιέστα με Ολυμπιακό"! Ο γνωστός δημοσιογράφος... τρελάθηκε με τις δικαιολογίες περί κούρασης και τα "έχωσε" στον προπονητή του Δικεφάλου για τον τίτλο που έχασε, τα λάθη που έκανε και το μεγάλο ροτέισον απέναντι στον Άρη!

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος σε ένα... μυθικό ξέσπασμα στον αέρα του BWIN Σπορτφμ «βγήκε εκτός εαυτού» σχολιάζοντας την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη και τα όσα ακούστηκαν από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους δημοσιογράφους της ομάδας περί κούρασης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος τόνισε πως ο Ρουμάνος προπονητής έχασε φέτος το πρωτάθλημα, σημείωσε πως με δύο νίκες απέναντι σε Άρη και Παναθηναϊκό θα έκαναν φιέστα στο τελευταίο ματς της χρονιάς με τον Ολυμπιακό και... εξερράγη για τους παίκτες που κουράζονται με τρία παιχνίδια σε οκτώ ημέρες.

Διαβάστε όσα είπε και ακούστε και το ηχητικό:

«Για μένα δεν είναι ανεξήγητο αυτό που συμβαίνει με τον Ολυμπιακό. Σπέρνει ό,τι δεν θέρησε.

Αυτό που είναι ανεξήγητο και θα το λέω για χρόνια, είναι αυτό με ΠΑΟΚ. Πες ότι στην αρχή ήταν μπερδεμένος ο Λουτσέσκου, δεν είχε και τον Ίνγκασον.

Αν είχε κάνει όμως δύο νίκες στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ με Άρη και Παναθηναϊκό, θα το είχε πάρει το πρωτάθλημα. Θα το είχε πάρει τόσο πολύ που το τελευταίο παιχνίδι με Ολυμπιακό στην Τούμπα, θα ήταν απλά φιέστα, δεν θα είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον. Θα κατέρρεε ο Ολυμπιακός από τα νεύρα του.
 

Δεν κάνω υποθέσεις, μιλάω με πραγματικά στοιχεία. Ο Ολυμπιακός έφτασε ως εδώ πέρα χωρίς να αντιμετωπίσει καμία κρίση που έχει σχέση με τη βαθμολογία. Η διαφορά με τον ΠΑΟΚ είναι πάντα ψηλά. Αν αυτή η κουρασμένη και μπερδεμένη ομάδα που βλέπεις, είχε κρίση βαθμολογική, τότε δύσκολα θα τα έβγαζε πέρα. Τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του στα πλέι οφ, είναι κακά παιχνίδια.



Ο ΠΑΟΚ λοιπόν έτρεχε ένα σερί με μία ήττα σε 17 παιχνίδια και πηγαίνει κόντρα στον Παναθηναϊκό, από τον οποίο έχει χάσει ένα ματς τα τελευταία χρόνια και χάνει. Και μετά χάνει και από τον Άρη, τον οποίο πέρυσι τον καλύτερο Άρη κέρδισε δύο φορές. Αν λοιπόν είχε πάρει τα δύο αυτά ματς, θα μιλούσαμε αλλιώς. Ο Λουτσέσκου κάνει επτά αλλαγές σε σχέση με τη Μαρσέιγ, έξω ο Τσιγγάρας ο Μπίσεσβαρ ο Αουγκούστο και παίζει ένα παιχνίδι μετά από 10 ημέρες και μετά το ματς Κυπέλλου σε πέντε ημέρες. Κάνει ροτέισον επτά παικτών! Για όνομα του Θεού! Πού υπάρχει αυτό το ποδόσφαιρο στον κόσμο; Να μην μπορούν να βγάλουν δύο παιχνίδια σε λίγες ημέρς; Σε ποια χώρα της γης υπάρχει αυτό; Θα πηδήξω από το μπαλκόνι, θα ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε.

Δεν μπορείς να παίζεις με Σάστρε, Μιχάι και Βαρέλα κόντρα στον Άρη. Μιλάμε για τρελά πράγματα. Καμία ποδοσφαιρική λογική αυτό που έκανε ο Λουτσέσκου, ούτε στη Ζουαζιλάνδη
Ο Λύρατζης είναι 20 χρονών, δεν μπορεί να παίξει τρία παιχνίδια; Δεν έχει ξαναγίνει αυτό, με 10 ημέρες πριν να κάθονται. Ήμαρτον!

 

Στον Μαρτίνς έχουν φορτώσει οτιδήποτε, αν νικάει είναι... προφεσόρ, αν χάνει να φύγει. Και στον ΠΑΟΚ έχουν φορτώσει τα πάντα σε έναν τύπο, με τον άλλο στο Ροστόφ δύο χρόνια, που κάνει την πλάκα του! Όσο του βγαίνει η πλάκα του, μπορεί να νικήσει τον Ολυμπιακό και να τον αποθεώνουν. Φέτος όμως πέταξε ένα πρωτάθλημα. Τι κουρασμένοι; Έσκαβαν; Κούραση από ένα παιχνίδι;

Χθες αν κέρδιζε, θα διεκδικούσε το πρωτάθλημα. Την Πέμπτη παίζουν, πώς θα σκάσουν από την κούραση; Οι Λύρατζης, Αουγκούστο και Τσιγγάρας; Μικρά παιδιά είναι. Μιλάμε για τρέλες. Και κοίτα τι κατάφερε ο Λουτσέσκου. Αν περάσει τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο, τι θα κερδίσει; Έχει μετά έναν τελικό με Παναθηναϊκό, αλλά ακόμα και να το πάρει, σιγά τα... αούα. Τώρα λοιπόν, τους έχει φορτώσει την Πέμπτη, να πάρουν όχι μόνο το ματς, αλλά και σκορ πρόκρισης. Υποχρέωσή τους είναι να κερδίσουν το πρωτάθλημα. Ποιο Κύπελλο και μπούρδες; Ποιος ασχολείται; Τα Κύπελλα είναι για να γελάμε σε όλη τη γη. Έτσι όπως τα κατάφερε ο Λουτσέσκου, έκαναν το Κύπελλο Ελλάδας μεγάλο στόχο. Ήμαρτον!

Δεν μπορούν να παίξουν τρία ματς, Πέμπτη Κυριακή Πέμπτη, ενώ έχουν προηγηθεί 10 μέρες χωρίς παιχνίδι; Τους λυπάμαι. Η βιομηχανία της δικαιολογίας δουλεύει καλά στην Ελλάδα»!


Ακούστε την... έκρηξη του Αντώνη Καρπετόπουλου μετά το 1.10.00:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags