Facebook Pixel Serie A: Δώρο του Μουρίνιο σε Ίντερ και Μίλαν - Η Ρόμα... ξέρανε τη Νάπολι στο 91' (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-18 22:24:00

Δώρο του Μουρίνιο σε Ίντερ και Μίλαν - Η Ρόμα... ξέρανε τη Νάπολι στο 91' (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δώρο του Μουρίνιο σε Ίντερ και Μίλαν - Η Ρόμα... ξέρανε τη Νάπολι στο 91' (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Νάπολι βρέθηκε πολύ κοντά σε μια νίκη που θα την διατηρούσε δυναμικά στο κυνήγι της κατάκτηση του τίτλου, αλλά "αυτοκτόνησε" και ισοφαρίστηκε από τη Ρόμα στις καθυστερήσεις.

Serie A: Οι τάσεις... αυτοχειρίας της Νάπολι συνεχίζονται! Κι αντί οι «παρτενοπέι» να απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής στη Serie A, κατάφεραν με τη δεύτερη σερί εντός έδρας γκέλα τους (1-1 με τη Ρόμα στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής) να πουλήσουν πολύ φθηνά την ευκαιρία για να διεκδικήσουν το εφετινό σκουντέτο.

Μετά την εντός έδρας ήττα-σοκ απ' τη Φιορεντίνα την περασμένη εβδομάδα (2-3), οι Ναπολιτάνοι είδαν τη Ρόμα να τους στερεί άλλους δύο πολύτιμους βαθμούς.

Ο Ινσίνιε με πέναλτι στο 11' έδωσε προβάδισμα στη Νάπολι, όμως στη συνέχεια οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να βρουν δεύτερο γκολ για να «σφραγίσουν» τη νίκη τους και «τιμωρήθηκαν» στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων απ' τον Ελ Σαραουί, ο οποίος έφερε το ματς στα ίσα μετά την ασίστ του Έιμπραχαμ.

Η Μίλαν παραμένει στην κορυφή με 71 βαθμούς, η Ίντερ είναι στη 2η θέση με 69 και ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ η Νάπολι έμεινε στους 67.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags