Facebook Pixel Τάκης Μπαλτάκος: Σεισμό προκαλεί ο Μπαλτάκος που πάει για πρόεδρος της ΕΠΟ - "Είμαι περήφανος που είμαι ΠΑΟ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-18 23:34:00

Σεισμό προκαλεί ο Μπαλτάκος που πάει για πρόεδρος της ΕΠΟ - "Είμαι περήφανος που είμαι ΠΑΟ"

Sportdog Team
Σεισμό προκαλεί ο Μπαλτάκος που πάει για πρόεδρος της ΕΠΟ - "Είμαι περήφανος που είμαι ΠΑΟ"

Στην τηλεοπτική εκπομπή του Open, Δίκη, μίλησε ο γνωστός νομικός και μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία της Ομοσπονδίας όπου αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τάκης Μπαλτάκος: Για τις εκλογές της ΕΠΟ, όπου είναι και ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία, μίλησε ο γνωστός νομικός στην εκπομπή του Open Δίκη, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και σε πολλά άλλα θέματα του ποδοσφαίρου.

Το ντέρμπι της Λεωφόρου και το πως ένιωσε: Είμαι Παναθηναϊκός και δεν το κρύβω. Είμαι περήφανος.

Το εάν έχει κώλυμα: Κανένα κώλυμα δεν έχω. Δεν ξέρω εάν θα είμαι πρόεδρος. Πρέπει να ψηφιστώ. Κανένα κώλυμα δεν υπάρχει, όμως δεν μπορούμε να το πούμε από τώρα ότι θα είμαι πρόεδρος.

Τις σκέψεις του για την ΕΠΟ και την υποψηφιότητά του: Η πρόταση είναι από τις Ενώσεις. Η ΕΠΟ για μένα πρέπει να κινηθεί σε 2 άξονες. Να γίνει Οργανισμός ευρωπαϊκού επιπέδου. Η ΕΠΟ θα πρέπει να ασχολείται με τα του οίκου της. Η ΕΠΟ πρέπει να ασχολείται πρωτίστως με τη δική της ομάδα, την Εθνική που δεν έχει δικό της προπονητήριο. Πρέπει η ΕΠΟ να ασχολείται με τις κίτρινες κάρτες;

Την Κυβέρνηση: Κακώς παρεμβαίνει η Κυβέρνηση.

Τη Super League 2: Και οι 2 πρωταθλητές της SL2 πρέπει να ανεβαίνουν απευθείας.

Το τι κάνει η Κυβέρνηση σε σχέση με το ποδόσφαιρο: Προσπαθεί να το διοικεί το ποδόσφαιρο η Κυβέρνηση μέσω των Νόμων, είπε ο Τάκης Μπαλτάκος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags