Facebook Pixel Έρλινγκ Χάαλαντ: Οριστικό του Χάαλαντ - Μετακομίζει στη Σίτι από το καλοκαίρι και προκαλεί πάταγο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-19 12:20:00

Οριστικό του Χάαλαντ: Μετακομίζει στη Σίτι από το καλοκαίρι και προκαλεί πάταγο!

Sportdog Team
Οριστικό του Χάαλαντ: Μετακομίζει στη Σίτι από το καλοκαίρι και προκαλεί πάταγο!

Η Μάντσεστερ Σίτι θα είναι οριστικά ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Ερλινγκ Χάαλαντ, όπως σχετικά υποστηρίζει το «Goal», το οποίο επιμένει πως δεν αποκλείεται την επόμενη εβδομάδα να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις!

Έρλινγκ Χάαλαντ: Ο 21χρονος διεθνής Νορβηγός επιθετικός της Ντόρτμουντ δεν θα είναι το μεγάλο θέμα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, καθώς ήδη έχει συμφωνήσει να φορέσει τη φανέλα της ομάδας Πεπ Γκουαρντιόλα. 

Ο διάσημος άσος έχει φέτος 24 γκολ και επτά ασίστ σε 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ το τελευταίο διάστημα ήταν εκτός αγώνων λόγω τραυματισμού.

Ετσι θα συνεχιστεί η «παράδοση Χάαλαντ» στη Μάντσεστερ Σίτι, μετά από αρκετά χρόνια, δεδομένου ότι ο πατέρας του Ερλινγκ, Αλφι, αγωνίσθηκε τρία χρόνια στους «πολίτες» μετά την αποχώρησή του από τη Λιντς.

Για να γίνει αυτό οι «πολίτες» πρόσφεραν στον διεθνή φορ πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με εβδομαδιαίες αποδοχές πάνω από στις 500 χιλιάδες ευρώ (!), που θα τον καταστήσουν τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην Premier League. 

Επίσης οι ετήσιες αποδοχές του θα γίνονται ακόμη μεγαλύτερες με τα μπόνους επίτευξης στόχων. Για παράδειγμα αν θα καταφέρει να είναι πρώτος σκόρερ την επόμενη σεζόν, τότε θα βάλει στην τσέπη του περίπου επτά εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags