Facebook Pixel Άρης: Αυτό έκανε ο Μπούργκος και τρέλανε τους πάντες στον Άρη - Έπιασαν τόπο τα λεφτά του Καρυπίδη
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-19 23:22:00

Αυτό έκανε ο Μπούργκος και τρέλανε τους πάντες στον Άρη - Έπιασαν τόπο τα λεφτά του Καρυπίδη

Sportdog Team
Αυτό έκανε ο Μπούργκος και τρέλανε τους πάντες στον Άρη - Έπιασαν τόπο τα λεφτά του Καρυπίδη

Η περσινή χειμερινή μεταγραφική περίοδος για τον Άρη εξελίχθηκε σε… παράδειγμα προς αποφυγή.

 

Άρης: Η περσινή χειμερινή μεταγραφική περίοδος για τον Άρη εξελίχθηκε σε… παράδειγμα προς αποφυγή.

Τρεις κινήσεις, καμία δεν έπιασε και μάλιστα οι Κιτρινόμαυροι προσέφεραν πλουσιοπάροχα συμβόλαια για να πάρουν υπογραφές. Κώστας Μήτρογλου και Μπρούνο, μαζί υπέγραψαν συμβόλαια άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ, ενώ αποκτήθηκε με δανεισμό και ο Κύπριος Νικόλας Ιωάννου με τον Άρη να καλύπτει το συμβόλαιό του.

Η αλήθεια είναι καμία από αυτές τις τρεις μεταγραφές δεν βγήκε στον Άρη. Κι αν με τον Μπρούνο βρέθηκε λύση κι έφυγε στην Σερίφ και ο Ιωάννου επέστρεψε στην ομάδα του, με τον Μήτρογλου να εξασφαλίζει ένα μεγάλο ποσό, δίχως ωστόσο να προσφέρει.

Φέτος τον χειμώνα, τα πράγματα εξελίχθηκαν (και εξελίσσονται) διαφορετικά. Και πάλι οι Κιτρινόμαυροι προσέθεσαν τρεις ποδοσφαιριστές στο ρόστερ τους. Λουίς Πάλμα, Σέιχ Ντουκουρέ και Σαλέμ Εμπακατά ήταν οι παίκτες που απέκτησε η ομάδα. Και οι τρεις μαζί, αυτή τη στιγμή κοστίζουν όσο το συμβόλαιο που είχε ο Μήτρογλου και λίγο παρακάτω. Όμως δεν είναι μόνο το οικονομικό μιας και έχουν μπει για τα καλά στο rotation και πλέον αποκτούν σημαντικό ρόλο μέσα στο σύνολο.

Ο βασικός Εμπακατά

Ο Κονγκολέζος δεξιός οπισθοφύλακας αποκτήθηκε ως ελεύθερος στις αρχές Φεβρουαρίου. Μέχρι τις 3 Απριλίου δεν είχε παίξει ούτε δευτερόλεπτο. Εκείνη την ημέρα, ο Μπούργος τον βασικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ακολούθησαν ακόμη δύο… ενδεκάδες με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Και στα τρία ματς πολύ καλός και φαίνεται να έχει «καπαρώσει» τη θέση στο βασικό σχήμα, υποσκελίζοντας μάλιστα τον Ντάνιελ Σούντγκρεν!

Ο Λουίς Πάλμα και ο Ντουκουρέ που έρχονται

Ο Πάλμα ήταν η πρώτη, χρονικά, μεταγραφή που έκανε ο Άρης τον Γενάρη. Κάποια λίγα λεπτά σαν αλλαγή σε δύο ματς της regular season, λίγο με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό με τα Playoffs και… καθόλου με τον ΠΑΣ. Ξαφνικά ενδεκάδα με την ΑΕΚ και γκολ! Έπαιξε και την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ και δείχνει να κερδίζει πόντους για βασικός.

Όσο για τον Ντουκουρέ; Δύο ματς στην κανονική διάρκεια ως αλλαγή, ένα ημίχρονο με τα Γιάννινα, λίγο με τη ΑΕΚ και ενδεκάδα με γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags