Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ: Απίστευτο δημοσίευμα για ΠΑΟΚτσήδες: "Ήταν πιο τρελοί και επικίνδυνοι απ' ότι περίμεναν οι Γάλλοι"
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-20 15:23:00

Απίστευτο δημοσίευμα για ΠΑΟΚτσήδες: "Ήταν πιο τρελοί και επικίνδυνοι απ' ότι περίμεναν οι Γάλλοι"

Sportdog Team
Απίστευτο δημοσίευμα για ΠΑΟΚτσήδες: "Ήταν πιο τρελοί και επικίνδυνοι απ' ότι περίμεναν οι Γάλλοι"

Γαλλικό δημοσίευμα αναφέρεται στην τιμωρία της UEFA στην Μαρσέιγ για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ενώ κάνει αναφορά και στην παρουσία των οπαδών του Δικεφάλου στη Μασσαλία.

ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ: Εξοντωτική βρίσκουν την ποινή των 98.000 ευρώ και του κλεισίματος της θύρας των φανατικών οπαδών της Μαρσέιγ στον ημιτελικό με την Φέγενορντ τα γαλλικά ΜΜΕ, κάνοντας λόγο για οδυνηρή τιμωρία. 

Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας La Provence αναφέρει: 

«Οι υπεύθυνοι της Μαρσέιγ υποτίμησαν την κατάσταση πριν το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και το… πληρώνουν με το γεγονός ότι το γήπεδο κόντρα στην Φέγενορντ, στον ημιτελικό του Conference League, δεν θα είναι γεμάτο.

Η οδυνηρή απόφαση της ποινής για κλείσιμο της θύρας των φανατικών της Μαρσέιγ, βγήκε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης και οι παίκτες του Χόρχε Σαμπάολι δεν θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν την ατμόσφαιρα που υπήρχε στο Βελοντρόμ το 2018 όταν η Ολιμπίκ έφτασε μέχρι τον τελικό του Europa League και έζησε δυο σπουδαία εντός έδρας παιχνίδια με Λειψία και Σάλτσμπουργκ. 

Η τιμωρία της Μαρσέιγ είναι συνέπεια των όσων έγιναν στον πρώτο προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι με ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, με πολλά επεισόδια αρκετές ώρες πριν από την σέντρα μέσα στο κέντρο της Μασσαλίας...».

Μάλιστα, επιρρίπτουν ευθύνες στους οπαδούς του ΠΑΟΚ για τις ζημιές που σημειώθηκαν στο πέταλο των φιλοξενούμενων, υπογραμμίζοντας πως:

«Οι αρχές της πόλης πιθανότατα να μην υπολόγισαν τον κίνδυνο που υπήρχε με την έλευση 3.500 Ελλήνων οπαδών του ΠΑΟΚ. Ήταν πιο τρελοί και επικίνδυνοι απ' όσο θα περίμεναν στην Μασσαλία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags