Facebook Pixel ΑΕΚ - Superleague 2: "Καθάρισε" στην Ιεράπετρα και έκανε άλμα πεντάδας η ΑΕΚ Β’ - "Τρένο" για άνοδο ο Λεβαδειακός (Vid)
| 2022-04-20 17:25:00

"Καθάρισε" στην Ιεράπετρα και έκανε άλμα πεντάδας η ΑΕΚ Β’ - "Τρένο" για άνοδο ο Λεβαδειακός (Vid)

Sportdog Team
"Καθάρισε" στην Ιεράπετρα και έκανε άλμα πεντάδας η ΑΕΚ Β’ - "Τρένο" για άνοδο ο Λεβαδειακός (Vid)

Η ΑΕΚ Β' επιβλήθηκε με 2-1 του ΟΦΙ εκτός έδρας και ο Λεβαδειακός αύξησε τη διαφορά του στην κορυφή με νίκη (2-1) επί του Αιγάλεω. Δείτε όλα τα αποτελέσματα της Superleague 2.

ΑΕΚ - Superleague 2: Η ΑΕΚ Β' έφυγε με διπλό (2-1) από την Ιεράπετρα, ανέβηκε στην πρώτη πεντάδα του Νότιου Ομίλου και διεύρυνε το αήττητο σερί της στις 7 αγωνιστικές.

Ο Μιτάι άνοιξε το σκορ για την Ένωση, ο ΟΦ Ιεράπετρας ισοφάρισε στο 62' με τον Αντερέγκεν και ο Μπάμπης έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ Β', διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 στο 73'.

ΟΦΙ(ΣΤΑΪΚΟΣ ΒΕΡΓΕΤΗΣ): Καραγκιόζης, Καλλιτσουνάκης(21΄ λ.τ. Μούλερ), Κάρδαρης(33΄ λ.τ. Κοντοές), Ντέτλερ, Νεκούλ(85΄ Κατάλντι), Ντι Λορέντζο, Μπενίτεζ, Λεμονής, Χιμένεθ, Βιβάνκο, Αντερέγκεν.

ΑΕΚ Β' (ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑΣ): Θεοχάρης, Λάτσι, Κορνέζος(70΄ Μπούσης), Μιτάϊ, Σταμούλης, Μπάμπης(88΄ Αρβανίτης), Ρουκουνάκης(56΄ Μουστακόπουλος), Παρράς(88΄ Κορομηλάς), Γιούσης, Ιατρούδης, Χριστόπουλος(70΄ Σαμπανάτζοβιτς).

Ο Λεβαδειακός πήρε μεγάλο με 2-1 στο Αιγάλεω και παραμένει στην κορυφή του Νότιου Ομίλου, αυξάνοντας μάλιστα τη διαφορά του από την Καλλιθέα στους 8 πόντους.

Στα ματς του Βόρειου Ομίλου, η Καβαλά επικράτησε 3-1 της Αναγέννησης Καρδίτσας, ενώ Πιερικός και Ολυμπιακός Βόλου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags