Facebook Pixel Tα ιστορικά Κριάρια έχασαν και μαθηματικά την παραμονή τους! (BINTEO)
| 2022-04-22 02:31:00

Tα ιστορικά Κριάρια έχασαν και μαθηματικά την παραμονή τους! (BINTEO)

Sportdog Team
Tα ιστορικά Κριάρια έχασαν και μαθηματικά την παραμονή τους! (BINTEO)

Ο Wayne Rooney, οι παίκτες και οι φίλαθλοι της ομάδας, όλοι μαζί, έκαναν μια απίθανη προσπάθεια από την αρχή της σεζόν να παραμείνουν στην κατηγορία.

Πριν από σχεδόν δυόμιση μήνες καταγράψαμε τη συγκινητική προσπάθεια της Derby County να σωθεί από τον υποβιβασμό στο 7ο επεισόδιο της σειράς μας Matchdays στο YouTube

Δυστυχώς εχθές τα ιστορικά Κριάρια έχασαν και μαθηματικά την παραμονή τους καθώς ο συνδυασμός των αποτελεσμάτων στέλνει και μαθηματικά την Derby στη League One.

Ο Wayne Rooney, οι παίκτες και οι φίλαθλοι της ομάδας, όλοι μαζί, έκαναν μια απίθανη προσπάθεια από την αρχή της σεζόν να παραμείνουν στην κατηγορία. Η Derby βρίσκεται εδώ και μερικούς μήνες σε κεντρική διαχείριση λόγω των μεγάλων χρεών της, και σε συνδυασμό με καταγγελίες ομάδων (Wycombe και Middlesbrough) οδηγήθηκε στην αφαίρεση 21 βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα.

Οι Rams ήξεραν πως για να σωθούν ήθελαν ένα θαύμα, καθώς καμία ομάδα στην ιστορία δεν είχε καταφέρει να σωθεί μετά από αφαίρεση τόσων πολλών βαθμών. Μετά τη χθεσινή τους ήττα από την QPR και σε συνδυασμό με την τρομερή ισοπαλία που απέσπασε η Reading (από την οποία έχουν αφαιρεθεί 6 βαθμοί) από τη Swansea, η Derby έμεινε 10 βαθμούς μακριά από τη σωτηρία με 9 παιχνίδια να απομένουν. Όπως καταλαβαίνετε, εάν η Derby δεν είχε δεχτεί την αφαίρεση των 21 βαθμών, αυτή τη στιγμή δεν θα μιλάγαμε για τον υποβιβασμό της.

Η Derby θα παίξει στην Τρίτη κατηγορία της Αγγλίας για πρώτη φορά μετά από το 1986. Τι επιφέρει η επόμενη μέρα όμως; Υπάρχουν αρκετά προβλήματα που πρέπει να λυθούν, με πρώτο και σημαντικότερο αυτό της ιδιοκτησίας. Ο Αμερικανός επιχειρηματίας Chris Kirchner είναι το φαβορί για να αγοράσει την ομάδα. Αυτό θα καθορίσει σίγουρα τα επόμενα βήματά της. Επιπλέον, μόλις 5 παίκτες έχουν συμβόλαιο για την ερχόμενη χρονιά, κάτι που σε συνδυασμό με τον περιορισμό που έχει η ομάδα στις μεταγραφές, θα βάλει αρκετά εμπόδια στο χτίσιμο ενός ποιοτικού ρόστερ, ικανού να την επαναφέρει στην Championship. Τέλος, υπάρχει και το θέμα του προπονητή καθώς διόλου απίθανη δε θα πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Rooney. Η Burnley φαίνεται να τον γλυκοκοιτάζει για τον πάγκο της.

Μετά λοιπόν από τις Portsmouth, Ipswich και Sunderland θα έχουμε μια ακόμα πολύ ιστορική ομάδα στην League One της ερχόμενης σεζόν (εκτός αν κάποια από αυτές ανέβει). Η προσπάθεια της Derby θα πρέπει να αποτελέσει ένα παράδειγμα προς μίμηση για κάθε ομάδα που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Η μάχη μπορεί να χάθηκε, όμως ο πόλεμος συνεχίζετε, και πιστεύουμε πως τα Κριάρια θα τον κερδίσουν, και θα επιστρέψουν σύντομα σε καλύτερες μέρες.

ΠΗΓΗ: thepubtales.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags