Facebook Pixel ΑΕΚ - Φερνάντο Σάντος: Ραντεβού στην Αθήνα και με νέο προπονητή ο Μελισσανίδης - Σενάριο βόμβα για Σάντος στην ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-21 12:19:00

Στο γραφείο Μελισσανίδη και δεύτερος κόουτς μετά τον Αλμέιδα - Σενάριο βόμβα για Σάντος στην ΑΕΚ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Στο γραφείο Μελισσανίδη και δεύτερος κόουτς μετά τον Αλμέιδα - Σενάριο βόμβα για Σάντος στην ΑΕΚ!

Ποιος ήρθε κρυφά στην Ελλάδα εκτός του Αργεντινού και η έκπληξη! Μετά το Πάσχα αναμένεται να ανακοινώσει η Ένωση τον επόμενο προπονητή της. Τα δύο ραντεβού που έγιναν με τον ιδιοκτήτη, η τελική του απόφαση και η μεγάλη επιθυμία για τον Ρούντι Γκαρσία. Πώς θα μπορούσε να υπάρξει συνεργασία με τον Φερνάντο;
 

Το... θρίλερ με τον επόμενο προπονητή της ΑΕΚ συνεχίζεται και σύμφωνα με τις «διαρροές» όλοι περιμένουν την τελική απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, η οποία πιθανότατα θα ανακοινωθεί μετά το Πάσχα.

Τη Μεγάλη Τετάρτη υπήρξε άλλωστε η συνάντηση με τον Ματίας Αλμέιδα στην Αθήνα, η οποία πήγε πολύ καλά, χωρίς να έχει υπάρξει κάποια παραπάνω ενημέρωση και αυτό είναι καλό σημάδι και για τις δύο πλευρές. Για να ξεκινήσει άλλωστε μία επαγγελματική σχέση, χρειάζεται εμπιστοσύνη. Ο Αργεντινός ήρθε στην Ελλάδα και πέρασε από... συνέντευξη από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, ο οποίος όμως σύμφωνα με πληροφορίες περιμένει και κάποιες απαντήσεις από άλλους προπονητές πριν λάβει την οριστική του απόφαση. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ, δεν φαίνεται να υπάρχει διαφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές ούτε στο οικονομικό κομμάτι ούτε στο θέμα των επτά συνεργατών του που έχεθι ζητήσει.



Από εκεί και πέρα, όπως σας μετέφερε με σχετικό ρεπορτάζ και ο Ευάγγελος Μίχος το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στο
Sportdog.gr, η δεύτερη επιλογή που βρίσκεται πολύ ψηλά στην ατζέντα του Μελισσανίδη είναι ο Ιβάν Λέκο. Ο Κροάτης κόουτς αρέσει πολύ στους Κιτρινόμαυρους και σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, έχει έρθει και αυτός στην Αθήνα και έχει ήδη συναντηθεί με το... αφεντικό της ομάδας, χωρίς όμως να διαρρεύσει το παραμικρό.

Αμφότεροι λοιπόν έχουν συναντηθεί και έχουν συζητήσει με τον Μελισσανίδη και αυτός αναμένεται να πάρει την τελική απόφαση. Πάντως, δεν αποκλείεται στη λίστα του να υπάρχει και τρίτο όνομα προπονητή, στον οποίο έχει γίνει κρούση και περιμένουν την απάντησή του, ενώ είναι πολύ πιθανό να γίνει μία ακόμα, τελευταία προσπάθεια, για τον Ρούντι Γκαρσία μέσα στα επόμενα 24ωρα. Το βιογραφικό του Γκαρσία είναι "βαρύ", με θητεία σε σπουδαίες ομάδες όπως η Ρόμα και η Λιόν, γεγονός που τον καθιστά περιζήτητο στις ευρωπαϊκές αγορές. Στην Ένωση ρίχνουν τη... ζαριά τους, θεωρώντας πως ο Κορσικανός είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να βγάλει την ομάδα από το αγωνιστικό τέλμα.

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν λόγους να αισιοδοξούν ότι μπορούν να πετύχουν την υπέρβαση, ενώ από μόνο του το γεγονός ότι ο Γκαρσία μπήκε σε συζητήσεις με τον σύλλογο (σ.σ. ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να απορρίψει αμέσως την προοπτική μετακόμισης στο ελληνικό πρωτάθλημα) τους δίνει ελπίδες. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που ο έμπειρος τεχνικός έστειλε εκπρόσωπό του στην Αθήνα προκειμένου να έχει απευθείας επαφές με τους ανθρώπους του Δικεφάλου και να ξεναγηθεί στις ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις του συλλόγου!


Το... ακραίο σενάριο για Σάντος
 

Πριν εμφανιστούν πάντως τα ονόματα των Αλμέιδα και Λέκο, κυκλοφορούσε και ένα ακόμα σενάριο για τον πάγκο της ΑΕΚ, το οποίο συγκεντρώνει πλέον ελάχιστες έως μηδαμινές πιθανότητες.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι των Κιτρινόμαυρων είχε πέσει ακόμα μια πρόταση, η οποία έχει να κάνει με τον Φερνάντο Σάντος. Όχι για τη θέση του προπονητή, αλλά για την προοπτική να αναλάβει το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή. Ο Πορτογάλος προπονητής δεν μπορεί να επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία της Ένωσης, αφού θέλει να επικεντρωθεί στην Εθνική Πορτογαλίας, μετά την πρόκριση στο Μουντιάλ 2022. Οι Κιτρινόμαυροι ωστόσο, εκτιμούν ότι ο Σάντος θα μπορούσε να ενταχθεί στο οργανόγραμμα του συλλόγου και να βοηθήσει στο χτίσιμο της νέας σεζόν με την εμπειρία του.

 

Σε περίπτωση που το σενάριο αυτό γίνει πραγματικότητα, τότε ο Σάντος θα μπορούσε να είναι αυτός που θα υποδείξει το νέο προπονητή της ομάδας, πιθανότατα από την αγορά της Πορτογαλίας, την οποία γνωρίζει άριστα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με συμβόλαιο ρεκόρ στην ΑΕΚ ο Αλμέιδα- Ίδιο ατζέντη με Σκόκο - Φαν και φίλος του… Λιβάγια ο Λέκο!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags