Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ρισκάρει ο Μαρτίνς στην Τούμπα - Μανωλάς και έκπληξεις σε χαφ, εξτρέμ και φορ - Δοκιμή με Φαντιγκά
| 2022-04-21 14:27:00

Ρισκάρει ο Μαρτίνς στην Τούμπα - Μανωλάς και έκπληξεις σε χαφ, εξτρέμ και φορ - Δοκιμή με Φαντιγκά

Sportdog Team
Ρισκάρει ο Μαρτίνς στην Τούμπα - Μανωλάς και έκπληξεις σε χαφ, εξτρέμ και φορ - Δοκιμή με Φαντιγκά

Ποιοι μένουν στον πάγκο και ποιοι διεκδικούν θέση στην 11αδα για τον πρώτο ημιτελικό απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος δεν έχει ανοίξει πάντως ακόμα τα χαρτιά του και οι πληροφορίες από του Ρέντη βγαίνουν... με το σταγονόμετρο. Τα επικρατέστερα σενάρια!

Κλειστά χαρτιά έχει κρατήσει ο Πέδρο Μαρτίνς όσον αφορά την 11αδα του ενόψει του πρώτου ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Τις τελευταίες ώρες έχουν κυκλοφορήσει διάφορες πληροφορίες για πρόσωπα και σύστημα, ωστόσο τίποτα δεν είναι ακόμα δεδομένο, αφού ο Πορτογάλος κόουτς θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις λίγη ώρα πριν την σέντρα.

Σύμφωνα πάντως με όσα μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣπορτΦΜ, φαντάζει δύσκολο να παίξει με τρεις στόπερ ο Ολυμπιακός στην Τούμπα και όλα δείχνουν ότι ο Κώστας Μανωλάς θα είναι στην αρχική ενδεκάδα μαζί με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο αντί του Παπίς Σισέ.

Από εκεί και πέρα θα επιστρέψει ο Μαντί Καμαρά στο αρχικό σχήμα, δίπλα του πιθανότατα θα έχει τον Μαμαντού Κανέ που έπαιξε και στη Λεωφόρο, καθώς ο Ανδρέας Μπουχαλάκης είναι σε κακή κατάσταση, ενώ υπάρχει έκπληξη και στην επίθεση, όπου ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί απέκτησε προβάδισμα έναντι του Τικίνιο Σοάρες.


Πάντως, ο Μαρτίνς δεν έχει δείξει ξεκάθαρα την 11αδα, ενώ δοκίμασε και τον Μπαντιουγκού Φαντιγκά, που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να παίξει. Πάντως, υπάρχει προβληματισμός για τα άκρα, καθώς ο Γιώργος Μασούρας δεν είναι στο 100% από πλευράς φυσικής κατάστασης και απέναντι στον Παναθηναϊκό παρουσίασε σημάδια κιούρασης.


 

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να βρει ένα πλάνο να εκμεταλλευτεί περισσότερο τον Γκάρι»


Από εκεί και πέρα, μεταφέροντας την τελευταία αίσθηση για το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Κώστας Νικολακόπουλος εξέφρασε την άποψη πως το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει η ομάδα και ο Μαρτίνς είναι να αξιοποιηθεί περισσότερο ο Γκάρι Ροντρίγκες που εδώ και αρκετά ματς δείχνει να είναι ο περισσότερο απρόβλεπτος δημιουργικά και επιθετικά.


Παράλληλα, τόνισε ένα ζητούμενο είναι να πηγαίνει η μπάλα πιο εύκολα στον γρήγορο εξτρέμ, ο οποίος παρεπτιπτόντως θα επιστρέψει για πρώτη φορά στην Τούμπα και το άλλο ζητούμενο είναι να έχει η ομάδα ένα καλύτερο πλάνο μέσα από το οποίο να φτάνει η μπάλα περισσότερο στον Γκάρι, έτσι ώστε και αυτός να μπορεί να εκμεταλλευτεί με τις σέντρες του τον Ελ Αραμπί και τον Μασούρα, ή και να γίνεται ο ίδιος περισσότερο απειλητικός.
 

Ακούστε το ηχητικό:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags