Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Αυτή θα είναι η 11αδα του ΠΑΟΚ - Δοκιμή με Ολιβέιρα ο Λουτσέσκου - Δεν θα γίνει sold out"
| 2022-04-21 15:38:00

"Αυτή θα είναι η 11αδα του ΠΑΟΚ - Δοκιμή με Ολιβέιρα ο Λουτσέσκου - Δεν θα γίνει sold out"

Sportdog Team
"Αυτή θα είναι η 11αδα του ΠΑΟΚ - Δοκιμή με Ολιβέιρα ο Λουτσέσκου - Δεν θα γίνει sold out"

Ποιοι θα ξεκινήσουν για τον Δικέφαλο στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό και οι σκέψεις για την κορυφή της επίθεσης. Ο Μάνος Τσαλγατίδης μίλησε στον OverFM για τη σημερινή αναμέτρηση στην Τούμπα.
 

O Μάνος Τσαλγατίδης μίλησε στον OverFM για τον σημερινό πρώτο ημιτελικό του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Όλα είναι έτοιμα στην Τούμπα για τον ημιτελικό, η οποία προβλέπεται να μην είναι εντελώς γεμάτη. Δεν έχει γίνει sold-out κυρίως λόγο των ημερών και έτσι θα υπάρχουν περίπου 25.000 φίλοι του ΠΑΟΚ στις κερκίδες.

Το πρόβλημα για τον Ρασβάν Λουτσέσκου είναι ένα. Η απουσία του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο 37χρονος μπακ είχε τραυματιστεί στο ματς με τη Μαρσέιγ και ακόμα νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατό του. Παρόλο τις θεραπείες που κάνει δεν έχει καταφέρει ακόμα να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Επίσης δοκιμάστηκε να ξεκινήσει βασικός ο Νέλσον Ολιβέιρα αλλά δυστυχώς δεν είναι έτοιμος για να βγάλει ακόμα 90λεπτο. Ο Λουτσέσκου αμφιταλαντευόταν ανάμεσα σε Άκπομ και Ολιβέιρα αλλά τελικά διάλεξε τον Άγγλο.

Έτσι η εντεκάδα του ΠΑΟΚ θα διαμορφωθεί ως εξής:

Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια. Στο αριστερό και δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Σίντκλει και ο Λύρατζης αντίστοιχα. Ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελούν οι Κρέσπο και Ίνγκασον. Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Κούρτιτς με τον Τσιγγάρα και μπροστά του ο Ντούγκλας. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα είναι ο Μπίσεσβαρ ενώ στο δεξί ο Ζίβκοβιτς και στην κορυφή ο Άκπομ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags