Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Εξηγήσεις Λουτσέσκου - Γιατί έκανε μόνο δύο αλλαγές με Ολυμπιακό - "Δεν είχαμε έλλειμμα ενέργειας..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-21 23:36:00

Εξηγήσεις Λουτσέσκου - Γιατί έκανε μόνο δύο αλλαγές με Ολυμπιακό - "Δεν είχαμε έλλειμμα ενέργειας..."

Sportdog Team
Εξηγήσεις Λουτσέσκου - Γιατί έκανε μόνο δύο αλλαγές με Ολυμπιακό - "Δεν είχαμε έλλειμμα ενέργειας..."

Ο Ρουμάνος τεχνικός εμφανίστηκε αισιόδοξος πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την πρόκριση για τον τελικό στη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης» και τόνισε πως η ομάδα του κυριάρχησε στον ημιτελικό της Τούμπας.

Για κυριαρχία του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι και ισορροπημένη στρατηγική ενόψει και της ρεβάνς του Φαλήρου έκανε λόγο ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη λευκή ισοπαλία ενάντια στον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος.

Μάλιστα, ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου» ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν είχε έλλειμμα ενέργειας, εξήγησε τον λόγο για τον οποίο δεν επέλεξε να προχωρήσει σε περαιτέρω αλλαγές ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του πως οι Θεσσαλονικείς μπορούν να πάρουν την πρόκριση για τον τελικό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 53χρονος κόουτς των «ασπρόμαυρων»:

Για το αν η ομάδα έχει έλλειμμα ενέργειας μετά τη Μαρσέιγ: «Πιστεύω ότι το μοναδικό πράγμα που δεν μπορούμε να πούμε είναι ότι είχαμε έλλειμμα ενέργειας. Αντιμετωπίσαμε έναν δύσκολο αντίπαλο που στη συγκεκριμένη σειρά παιχνιδιών αν κατάφερνε να σκοράρει θα έκανε πιο δύσκολη την πρόκριση για εμάς. Νομίζω ότι έγιναν κάποια λάθη στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο και από εκεί και πέρα επικρατήσαμε, κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, δημιουργήσαμε 3-4 ευκαιρίες απέναντι σε δύο του Ολυμπιακού που έγιναν στα πρώτα 15'».

Για το αν κάποιοι παίκτες που έλειπαν δεν μπορούν να αντικατασταθούν: «Νομίζω ότι δεν ισχύει αυτό, ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο είχαμε την υπεροχή, την επιμονή και συνέχεια, ο λόγος που δεν έγινε αλλαγή είναι για να μην χαλάσει η ισορροπία που είχε δημιουργηθεί δεδομένου ότι δεν θέλαμε να ρισκάρουμε ένα αποτέλεσμα για το δεύτερο παιχνίδι». 

Για τη γεύση που του αφήνει η λευκή ισοπαλία ενόψει και της ρεβάνς: «H γεύση που μας αφήνει είναι ότι απλά τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, ακολουθεί το δεύτερο ουσιαστικά ημίχρονο στην Αθήνα που θα είναι πολύ μεγαλύτερο όσον αφορά την ένταση, σε ένα δύσκολο γήπεδο. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι έχουμε την εμπειρία να διαχειριστούμε την οποιαδήποτε κατάσταση, δεν είναι εύκολο να παίζεις ένα παιχνίδι ξέροντας ότι το να δεχθείς ένα γκολ μπορεί να σου κοστίσει ακόμα και την πρόκριση. Νομίζω το γεγονός ότι εμείς θα μπορέσουμε να σκοράρουμε ένα γκολ και να έχουμε πλεονέκτημα πρόκρισης έναντι του Ολυμπιακού θα ισορροπήσει την κατάσταση με το δύσκολο γήπεδο στο οποίο θα τεθούμε αντιμέτωποι». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι' αυτό περνάει ο ΠΑΟΚ - Βούτυρο στο... ψωμί του Ραζβάν η ρεβάνς - Δύο "αγκάθια"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags