Facebook Pixel Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ριζικό "ξεσκαρτάρισμα" - Οι 12 που φεύγουν από το "Ολντ Τράφορντ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-22 11:45:00

Ριζικό "ξεσκαρτάρισμα" στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι 12 που φεύγουν από το "Ολντ Τράφορντ"

Sportdog Team
Ριζικό "ξεσκαρτάρισμα" στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι 12 που φεύγουν από το "Ολντ Τράφορντ"

Η συντριβή που γνώρισε στο «Ανφιλντ» από την Λίβερπουλ με 4-0, απλώς επιβεβαίωσε την απογοητευτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ραλφ Ράνγκνικ, ο οποίος αντικατέστησε τον Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, δεν κατάφερε να αλλάξει την εικόνα των «κόκκινων διαβόλων», αν και η ιστορική ομάδα, παραμένει στην διεκδίκηση ενός «εισιτηρίου» για το νέο Champions League.

Ο Ερικ Τεν Χαγκ, καταστρώνει τον σχεδιασμό του για την «νέα» Γιουνάϊτεντ και όπως αποκαλύπτει η αγγλική εφημερίδα «The Sun», αυτό συμβαίνει χωρίς να υπολογίζονται 12 (!) ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τους Πολ Πογκμπά, Τζέσε Λίνγκαρντ, Έντινσον Καβάνι, Νεμάνια Μάτιτς, Χουάν Μάτα και Λι Γκραντ, ενώ σύμφωνα με το σχετικό δημοσείυμα, στον κατάλογο με τους υπό αποχώρηση ποδοσφαιριστές, βρίσκονται επίσης και οι Φιλ Τζόουνς, Αλεξ Τέλες, Ααρον Γουάν Μπισάκα και Ερίκ Μπαγί. Οσον αφορά στον Μάρκους Ράσφορντ, η κατάσταση είναι ρευστή, δεδομένου του ενδιαφέροντος από Παρί Σεν Ζερμέν, Αρσεναλ και Μπαρτσελόνα, ενώ ο Αντονι Μαρσιάλ, πιθανότατα θα παραμείνει στην Σεβίλλη.

Αντίθετα, ο Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο «Ολντ Τράφορντ», καθώς αυτή είναι η επιθυμία του Ολλανδού προπονητή, ο οποίος θα αναλάβει σύντομα την τεχνική ηγεσία της Γιουνάϊτεντ και όπως όλα δείχνουν θα γίνει ο πρώτος προπονητής στην Ιστορία του ποδοσφαίρου, που θα ζητήσει «διαζύγιο» από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Τεν Χαγκ είναι απόλυτος σε θέματα πειθαρχίας και σε περίπτωση που ο CR7 απαιτήσει να αγωνίζεται σε κάθε ματς, ο νέος προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», θα έχει μία πολύ καλή... δικαιολογία για να δώσει στον Πορτογάλο την ελευθέρας του...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags