Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Κεραυνοί" από Νικολακόπουλο - "Έπαιζε 90 λεπτά ΠΑΟΚ ο Ιταλός ρέφερι στην Τούμπα"
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-22 15:01:00

"Κεραυνοί" από Νικολακόπουλο: "Έπαιζε 90 λεπτά ΠΑΟΚ ο Ιταλός ρέφερι στην Τούμπα"

Sportdog Team
"Κεραυνοί" από Νικολακόπουλο: "Έπαιζε 90 λεπτά ΠΑΟΚ ο Ιταλός ρέφερι στην Τούμπα"

Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού μίλησε για τον χθεσινό ημιτελικό του Κυπέλλου και στάθηκε στην διαιτησία της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός: Στη διαιτησία του χθεσινού αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στάθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι, αφού ο Ολυμπιακός προερχόταν από τα δικά του άσχημα αποτελέσματα και ο ΠΑΟΚ από ήττες. Και έτσι ήρθε το χθεσινό αποτέλεσμα και η πρόκριση είναι στο 50-50. Ο Ολυμπιακός είχε μία πολύ καλή πρώτη μισή ώρα και η λογική λέει ότι όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να βάζεις γκολ. Για εκατοστά το VAR έδειξε ότι ήταν οφσάιντ το γκολ του Μασούρα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

«Ας δεχθούμε ότι οι γραμμές είναι εντάξει και δεν μπορούμε να εκφράσουμε αμφιβολίες. Ο Ολυμπιακός είχε σε όλο το παιχνίδι κόντρα τη διαιτησία. Ήταν ένας άπειρος διαιτητής, ο οποίος έπαιζε 90-10 στην έδρα το παιχνίδι. Ακόμα και στη φάση του Γκάρι Ροντρίγκες, το έκανε καθυστερημένα, και έδωσε την κάρτα στον Κρέσπο. Είναι ανήσυχο ότι ο Κλάτενμπεργκ φέρνει διαιτητές που ο ένας είναι χειρότερος από τον άλλον. Ο χθεσινός διαιτητής έπαιζε μόνο ΠΑΟΚ και πρέπει να υπάρξει προβληματισμός πρώτα από όλα στον Άγγλο αρχιδιαιτητή. Δεν μπορεί να φέρνει, ο Θεός να τους κάνει, διαιτητές. Όλα τα φάουλ και οι περιπτώσεις καρτών να κρίνονται με αυτό τον τρόπο».

Καταλήγοντας, ο Κώστας Νικολακόπουλος υπογράμμισε: «Ο Κλάτενμπεργκ πάει στο τέλος της σεζόν να χαλάσει μία σχετικά καλή εικόνα που είχε υπάρξει για τη διαιτησία. Ο Ολυμπιακός στο β’ μέρος έπαιξε περισσότερο για το μηδέν και ο ΠΑΟΚ έπαιξε με αντεπιθέσεις και τελικά έκανε μία ευκαιρία, όπου ο Βατσίλ ανταποκρίθηκε. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι περισσότερο συγκεντρωμένος και στον Παναθηναϊκό έχασε ένα γκολ και τώρα έχασε ένα γκολ με αποτέλεσμα να δημιουργεί απορίες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags