Facebook Pixel Κιλιάν Εμπαπέ: Εμπαπέ... mania! Νέα υπερηχητική πρόταση από Παρί - Το μεγαλύτερο συμβόλαιο στον κόσμο
| 2022-04-22 16:00:00

Εμπαπέ... mania! Νέα υπερηχητική πρόταση από Παρί - Το μεγαλύτερο συμβόλαιο στον κόσμο

Sportdog Team
Εμπαπέ... mania! Νέα υπερηχητική πρόταση από Παρί - Το μεγαλύτερο συμβόλαιο στον κόσμο

Το... σίριαλ με το πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γάλλος άσος καλά κρατεί και σήμερα είχαμε νέα εξέλιξη από πλευράς Παρί Σεν Ζερμέν.

Κιλιάν Εμπαπέ: Στην Ντόχα του Κατάρ για να συζητήσουν με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί και τους ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του συμβολαίου του Εμπαπέ, βρίσκονται μέλη της οικογένειας του Γάλλου αστέρα.

Τα ξημερώματα της Μεγάλης Παρασκευής έγινε γνωστό από το ισπανικό «Cope» πως ο Κιλιάν Εμπαπέ μεγάλωσε ξαφνικά τις οικονομικές του απαιτήσεις φερόμενος να ζητάει 100 εκατομμύρια ευρώ περισσότερα από τη Ρεάλ, κάτι που φάνηκε να βάζει φρένο στην "βασίλισσα".

Αυτό θέλησε να εκμεταλλευτεί η Παρί, με τον Αλ Κελαϊφί να κάνει γνωστή την προσφορά στην μητέρα του Γάλλου, δίνοντας στον 23χρονο συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνων, με ετήσια αμοιβή 50 εκατ. ευρώ, κάνοντάς τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή παγκοσμίως.

Την ίδια ώρα, του δίνει το… εκρηκτικό ποσό των 100 εκατ. ευρώ ως μπόνους αφοσίωσης και μένει να δούμε ποια θα είναι η απάντηση σε αυτή την απίστευτη πρόταση από την πλευρά του Εμπαπέ.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags