Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: "Σφαγή" Ολυμπιακού-ΑΕΚ για τον… Βέλγο Μιχαηλίδη - "Μεγάλο πρότζεκτ - Πωλείται με 1.5 εκατ."
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-22 22:44:00

"Σφαγή" Ολυμπιακού-ΑΕΚ για τον… Βέλγο Μιχαηλίδη - "Μεγάλο πρότζεκτ - Πωλείται με 1.5 εκατ."

του Γιώργου Κτενά
"Σφαγή" Ολυμπιακού-ΑΕΚ για τον… Βέλγο Μιχαηλίδη - "Μεγάλο πρότζεκτ - Πωλείται με 1.5 εκατ."

"Ψηλός και γρήγορος στόπερ με τεχνική. Τον θέλουν Μπέτις και Λιόν"! Το sportdog.gr παρουσιάζει τον ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των δύο ελληνικών συλλόγων και αναλύει γιατί θεωρείται ένα από τα πιο... καυτά ονόματα στο ολλανδικό ποδόσφαιρο. Τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και ο ντόρος γύρω από το όνομά του!

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Το όνομα του Αχμέντ Τουμπά επέστρεψε στο ρεπορτάζ τόσο της ΑΕΚ όσο και του Ολυμπιακού, καθώς παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με τη Βάαλβαϊκ, η διοίκηση έχει αποφασίσει να τον πουλήσει φέτος.

Το sportdog μίλησε με τον Σωτήρη Μίχο, δημοσιογράφο που παρακολουθεί το ολλανδικό ποδόσφαιρο προκειμένου να συλλέξουμε περισσότερες πληροφορίες για την περίπτωσή του.

Ποιον παίκτη θυμίζει με το παιχνίδι του, σε ποιες θέσεις μπορεί να προσφέρει και ποια είναι η τιμή του; Με ποιον παίκτη τού Ολυμπιακού ταιριάζει στην 11άδα και πώς αξιολογούν την περίπτωσή του στην Ολλανδία; Οι απαντήσεις στο sportdog.

"Το πιο hot πρότζεκτ στην Ολλανδία - 1,5 εκατ. για να έρθει - Δεν τον δίνουν κοψοχρονιά"

"Είναι στόπερ σε ομάδα τής Ολλανδίας που είναι κάτω από το top10. Στην Ολλανδία οι άμυνες δεν είναι πολύ υψηλού επιπέδου, αλλά αυτός είναι το πιο hot πρότζεκτ μικρομεσαίας ομάδας. Είναι από τους πιο ακριβούς παίκτες σε ένα ρόστερ που δεν έχει μεγάλο μπάτζετ, κι αυτό κάτι δείχνει", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Είναι βασικός, 23 ετών έχει συμβόλαιο μέχρι το Ιούνιο του 2023 με τη Βάαλβαικ. Πιστεύω ότι Ολυμπιακός ή η ΑΕΚ αν τον θελήσει μπορεί να τον αποκτήσει με ένα ποσό πάνω από 1 εκατ. ευρώ, κάτι ας πούμε κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ. Δεν θα τον δώσουν κοψοχρονιά δηλαδή".

"Ψηλός και γρήγορος - Value for money - Στόπερ σε τριάδα και αριστερός μπακ"

Ποια είναι τα στοιχεία που έχει ως παίκτης;

"Είναι ψηλός, 1,90 μ., αλλά είναι και γρήγορος, έχει ταχύτητα. Είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι, είναι ηγέτης ουσιαστικά. Αλλά αυτές οι ομάδες με το που θα προκαλέσει ντόρο ένας ποδοσφαιριστής του, τον πουλάνε. Προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπριζ και είναι διεθνής. Θεωρώ ότι είναι περίπτωση value for money, αλλά δεν παύει να προέρχεται από ένα πρωτάθλημα που οι άμυνες δεν αποτελούν προτεραιότητα". 

Σε ποιες άλλες θέσεις που μπορεί να προσφέρει;

"Παίζει στόπερ σε τετράδα, ωστόσο όταν παίζει τριάδα στην άμυνα η Βάαλβαικ παίζει και ως αριστερός στόπερ στην τριάδα ή αριστερός μπακ".

"Πιο τεχνίτης σε σχέση με Σισέ - Θυμίζει Μιχαηλίδη"

Τον Σισέ θυμίζει ο παίκτης που περιγράφεις.

"Ο Σισέ είναι πιο αθλητικός, ενώ ο άλλος είναι πιο τεχνίτης. Έχει δύναμη βέβαια, είναι κοντά στο ύψος του Μιχαηλίδη, που ο Φερέιρα στην τριάδα τον έβαζε αριστερό στόπερ, άρα θα έλεγα ότι περισσότερο μου θυμίζει τον Μιχαηλίδη. Τον θέλουν Γουότφορντ, Λιόν και Μπέτις, κάτι που από μόνο του δείχνει ότι έχει κάνει ντόρο στην Ολλανδία".

Θεωρείς ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στο επίπεδο του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ;

"Ναι, είναι σε αυτό το επίπεδο ο Ολυμπιακός ειδικά επενδύει σε τέτοιους παίκτες.. Από τη στιγμή μάλιστα που ο Μαρτίνς δοκιμάζει και την τριάδα, θεωρώ ότι μπορεί να παίξει άνετα. Σε περίπτωση δυάδας θεωρώ ότι θα ταίριαζε περισσότερο με τον Παπασταθόπουλο, αλλά από τη στιγμή που το έχει γυρίσει σε τριάδα χωράει και με τον Μανωλά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύο εκατομμύρια για Μαντσίνι - Αποκάλυψη Καρυπίδη για Ολυμπιακό - "Πιέζουν" Μοντέστο-Ντι Μπαρτόλο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags