Facebook Pixel ΑΕΚ - Superleague 2: Γερή "σφαλιάρα" για ΑΕΚ Β’ στο Σεραφίδειο - Της έριξε 3 γκολ η Καλλιθέα (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-04-23 16:30:00

Γερή "σφαλιάρα" για ΑΕΚ Β’ στο Σεραφίδειο - Της έριξε 3 γκολ η Καλλιθέα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Γερή "σφαλιάρα" για ΑΕΚ Β’ στο Σεραφίδειο - Της έριξε 3 γκολ η Καλλιθέα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο κυνήγι του Λεβαδειακού για την πρώτη θέση του Νότιου Ομίλου της Superleague 2 παρέμεινε η Καλλιθέα, η οποία πανηγύρισε μεγάλη νίκη με 3-0 στην έδρα της ΑΕΚ Β'.

ΑΕΚ - Superleague 2: Βαριά ήττα με 3-0 από την Καλλιθέα γνώρισε η ΑΕΚ Β' στο Σεραφίδειο.

Μια σημαντική νίκη πήρε η Καλλιθέα στην έδρα της ΑΕΚ Β΄, με την οποία διατήρησε τις μαθηματικές ελπίδες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον Νότιο Όμιλο.

Η δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο πρώτο κομμάτι του αγώνα, αλλά δύο φάσεις έγειραν τελείως την πλάστιγγα. Συγκεκριμένα τα δύο γκολ που πέτυχε ο Μουνιέ στο 38ο και 42ο λεπτό του πρώτο ημιχρόνου. Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για την Ένωση όταν έμεινε με 10 παίκτες λόγω της δεύτερης κίτρινης που δέχτηκε ο Μουστακόπουλος στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τρίτο γκολ στο 56ο λεπτό του αγώνα με τον Τσιντώνη.

ΑΕΚ Β (Παναγιωτάρας): Χατζηεμμανουήλ, Ραντόνια, Κορνέζος, Λάτσι (46′ Μπούσης), Μιτάι (66′ Μιτάι), Μουστακόπουλος, Μπάμπης (78′ Ρουκουνάκης), Γερολέμου, Τζούντα Γκαρσία, Κοσίδης (78′ Ιατρούδης), Γιούσης (55′ Ευθ. Χριστόπουλος).

Καλλιθέα (Βόκολος): Στρέζος, Ρώσση, Τσιντώνης (68′ Χασαμπένγκοβιτς), Μπουλούλης (77′ Ντιμίτριους), Χατζηδίμπας, Βασιλούδης, Σαντάνα (68′ Βογιατζής), Μουνιέ (62′ Νάτσης), Κυνηγόπουλος (77′ Κωστίκα), Μανθάτης, Μάλτσι.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags