Facebook Pixel Ολυμπιακός - Φώτης Κίτσος: Απόφαση έκπληξη Μαρτίνς για Κίτσο - Φέρνει… Φιγκέιρας στο Λιμάνι - Έκλεισε Έλληνα στόπερ
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-24 10:00:00

Απόφαση έκπληξη Μαρτίνς για Κίτσο - Φέρνει… Φιγκέιρας στο Λιμάνι - Έκλεισε Έλληνα στόπερ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απόφαση έκπληξη Μαρτίνς για Κίτσο - Φέρνει… Φιγκέιρας στο Λιμάνι - Έκλεισε Έλληνα στόπερ!

Ποια μεταγραφή βρίσκεται στον... αέρα με απόφαση του Πορτογάλου! Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν και στο τραπέζι έχουν πέσει αρκετά σενάρια όσον αφορά τους μπακ. Τι θα γίνει με τον Κίτσο και ποιος είναι ο νεαρός στόπερ που "ανεβαίνει" από τη β' ομάδα;

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, οι φήμες οργιάζουν αναφορικά με τις επερχόμενες μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού, αν και οι Πειραιώτες δεν επιβεβαιώνουν τίποτα προς το παρόν. Είναι άλλωστε πολύ νωρίς για οριστικές αποφάσεις, ενώ καλά καλά η ομάδα δεν γνωρίζει το πότε ακριβώς θα ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Μπορεί όλοι να εστιάζουν στις μεταγραφικές προσθήκες, αλλά μην ξεχνάμε πως οι Ερυθρόλευκοι διαθέτουν ορισμένους ποδοσφαιριστές ικανούς να αποτελέσουν "εσωτερικές" μεταγραφές για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Πολλή κουβέντα έχει γίνει το τελευταίο διάστημα για τον Φώτη Κίτσο, τον ταλαντούχο μπακ που πήρε ευκαιρίες από τον προπονητή του και εντυπωσίασε στα ματς που αγωνίστηκε. Ο Μαρτίνς πιστεύει παρά πολύ στις δυνατότητες του νεαρού αμυντικού και το -μικρό- δείγμα γραφής του 19χρονου αποδεικνύει ξεκάθαρα το γιατί.



Ο Κίτσος αναμένεται να ακολουθήσει την προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Αυστρία και πρόθεση του τεχνικού τιμ είναι να δουλέψει πάνω στον ταλαντούχο άσο προκειμένου σταδιακά να αρχίσει να καθιερώνεται στην πρώτη ομάδα. Άλλωστε, η θέση του back up στα αριστερά της άμυνας, πίσω από τον Ρεάμπτσιουκ, είναι... ορθάνοιχτη για τους παίκτες που τη διεκδικούν.

Τί σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι τη στιγμή που όλοι ασχολούνται με την επικείμενη απόκτηση αριστερού μπακ, ίσως ο Μαρτίνς να έχει άλλα σχέδια στο μυαλό του. Εάν ο Κίτσος δείξει πράγματα στην προετοιμασία, θα μπορούσε να πάρει τη θέση του συμπληρωματικού αριστερού οπισθοφύλακα, δίχως να χρειαστεί μεταγραφή. Ή θα μπορούσε ο Μαρτίνς να μην προβεί στην απόκτηση κλασικού αριστερού μπακ, αλλά να φέρει έναν παίκτη με έφεση να αγωνίζεται και στα δύο άκρα της άμυνας, όπως έχει κάνει στο πρόσφατο παρελθόν ο Ολυμπιακός με τους Φιγκέιρας, Γκασπάρ και Καρμπόβνικ.

Κατά τα άλλα, ο δεύτερος πιτσιρικάς που μοιάζει να έχει εξασφαλισμένη την παρουσία του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας είναι ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης, ο οποίος εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στον Ολυμπιακό Β'.

Ο 21χρονος στόπερ αποτελεί "ογκόλιθο" στην άμυνα της ομάδας του Ιμπαγάσα καθ'  όλη τη διάρκεια της σεζόν και δείχνει έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω, παίρνοντας θέση στο ρόστερ της πρώτης ομάδας. Ο Μαρτίνς ποντάρει πολλά πάνω του για το μέλλον, κάτι που έχει αποδείξει περίτρανα, αφού ο Μπαγκαλιάνης ήταν σταθερά ένας από τους μικρούς που πήραν ευκαιρίες τη φετινή σεζόν.
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από τον… εφιάλτη, στο όνειρο - Η κίνηση ματ Μαρινάκη τα άλλαξε όλα - Η καλύτερη σεζόν του αιώνα!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags