Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σκάει σούπερ αλλαγή στον ΠΑΟΚ - Αυτόν βάζει ο Ραζβάν για να πάρει την πρόκριση με Ολυμπιακό
| 2022-04-24 22:23:00

Σκάει σούπερ αλλαγή στον ΠΑΟΚ - Αυτόν βάζει ο Ραζβάν για να πάρει την πρόκριση με Ολυμπιακό

Sportdog Team
Σκάει σούπερ αλλαγή στον ΠΑΟΚ - Αυτόν βάζει ο Ραζβάν για να πάρει την πρόκριση με Ολυμπιακό

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό και στόχο την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, μετά το 0-0 της Τούμπας, που άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς του Πειραιά!

ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό και στόχο την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, μετά το 0-0 της Τούμπας, που άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς του Πειραιά!

Σύμφωνα με όσα φαίνονται πλέον, αυτός που διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα και μάλιστα με αξιώσεις, είναι οπ Νέλσον Ολιβέιρα, η υγεία του οποίου αποκαταστάθηκε πλήρως και έτσι, όπως όλα δείχνουν, θα είναι βασικός με στόχο το γκολ στο Καραϊσκάκη, επειδή είναι παίκτης που “το έχει το γκολ” και ο ΠΑΟΚ χρειάζεται γκολ εκεί, για να πετύχει πρόκριση, έστω και με ισοπαλία 1-1 ή 2-2, αφού μετράει το εκτός έδρας γκολ!

Ήδη αυτό θα φανεί στην αυριανή προπόνηση, όπου ο Λουτσέσκου θα κάνει τακτική και θα χρησιμοποιήσει ως βασικό, τον Ολιβέιρα!

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags